- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Nilüfer Unut Gitsin sözleri kime ait?
çok güzel bir ezginin günlüğü şarkısı.. şarkının sözleri w.shakespeare'in şiirinden, müzik nadir göktürk'e ait.
Nilüfer hiç evlendi mi?
Çetin AkcanNilüfer / Eşi (e. 1984–1986)Çetin Akcan, Türk tiyatro yönetmeni, oyuncu ve söz yazarı.Haldun Dormen Oda Tiyatrosu başta olmak üzere birçok tiyatronun yönetmenliğini yapan ve fars konusunda uzman olan sanatçı, aynı zamanda şarkı sözü yazarıydı. Akçan, 1980 yılında evlendiği Nilüfer'in ikinci eşi ve Varsa Söyle şarkısının da söz yazarıydı. Vikipedi
Nilüfer kim söylüyor?
Müslüm Gürses'in 15 Nisan 2006`da Pasaj Müzik'ten Aşk Tesadüfleri Sever albümündeki, sözlerini Murathan Mungan'ın yazdığı, müziği Sunay Özgür'ün yaptığı şarkıdır. Ayrıca Zeynep Casalini'nin 25 Kasım 2007 tarihinde çıkarttığı single'nin adıdır.
Bana beni geri ver kim söylüyor?
Kırmızı Oda son bölümünde Müslüm Gürses'in Nilüfer adlı şarkısı herkesi duygulandırdı. Bana beni geri ver, Bir şansım olsun Müslüm Gürses şarkı sözleri haberimizde.
Çok uzaklarda söz müzik kime ait?
yanlış hatırlamıyorsam sözlerini kayahan ın yazdığı şarkı. orijinali ve müziği loreena mckennitt'e ait olan güzel şarkı…
Unut gitsin kim söylüyor?
Nilüfer – Unut Gitsin (Official Video)
Reha Muhtar ile Nilüfer evlendi mi?
2004 yılında atv'ye geçerek Akademi Türkiye jürisi oldu ve Sabah gazetesinde yazmaya başladı. 2006 yılında Ciner Medya Grubu'ndan ayrılan Reha Muhtar, Show TV'de PişşTi adlı programını sundu….
Nilüfer'in kocası kim?
Çetin AkcanNilüfer / Koca (e. 1984–1986)
Şov yapma sözleri kime ait?
nilufer'in yine yeni yeniden albumunun cikis sarkisidir, sozleri aysel gurel'e *, muzigi ve duzenlemesi onno tunc'a aittir.
Zamanın eli değdi bize ne demek?
Bugünde yaşayıp ama geriye doğru ilerlemek konusunda inatçı olanların da bu nefessiz kalma halinin, iki zaman arasında yaşadıkları gerilimin de alegorisi bu.
Caddelerde Rüzgar kimin eseri?
NilüferCaddelerde Rüzgar / Sanatçı
Caddelerde Rüzgar hangi şarkıdan alıntı?
CADDELERDE RÜZGAR | Çok Uzaklarda – Nilüfer (Türkçe Cover) Tango To Evora – Bak Ne Söylicem! Nilüfer'in seslendirdiği, Müziği Loreena Mckennitt' a ait, Kayahan'ın ise sözlerini yazdığı Caddelerde Rüzgar şarkısını çok istemiştiniz!
Nilüfer Kayahan aşk yaşadı mı?
KAYAHAN VE NİLÜFER SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE BARIŞTI Nilüfer, 15 yıldır telif hakları yüzünden dargın olan Kayahan'la biraraya gelerek, yıllardır süren dargınlıklarını sonlandırdı.