Editör
Efsanevi Üye
Nilüfer şarkısını ilk kim söyledi?
Müslüm Gürses'in 15 Nisan 2006`da Pasaj Müzik'ten Aşk Tesadüfleri Sever albümündeki, sözlerini Murathan Mungan'ın yazdığı, müziği Sunay Özgür'ün yaptığı şarkıdır. Ayrıca Zeynep Casalini'nin 25 Kasım 2007 tarihinde çıkarttığı single'nin adıdır.
Grup Gündoğarken kaç kişi?
Albümde bulunan Ellerimde Çiçekler şarkısı ön plana çıktı. Bunun üzerine sekiz sene albüm çalışmalarına ara veren grup konserler vermekle yetindi. 2008 yılına gelindiğinde Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen topluluğu iki kişi olarak sürdürmeye karar verdi.
Burhan Şeşen kimdir vikipedi?
Burhan Şeşen kimdir vikipedi?
7 Ocak 1998, İstanbul), Türk şarkıcı ve şarkı sözü yazarı. Burhan Şeşen'in kızı, İlhan Şeşen'in yeğenidir….
Dilhan Şeşen
Doğum | 7 Ocak 1998
Etkin yıllar | 2018-günümüz
Müzik şirketi | Sony Music
İlişkili hareketler | Burhan Şeşen, İlhan Şeşen
Kimler geldi kimler geçti sözleri kime ait?
Kimler geldi kimler geçti sözleri kime ait?
Şarkı, Guyanalı şarkıcı Sol Raye tarafından seslendirilen, müziği İngiliz bestekâr Tony Hatch tarafından bestelenen "If We Were Free" adlı parçanın Türkçe aranjmanıdır.
Nilüfer Dünya Dönüyor ne zaman çıktı?
2015Dünya Dönüyor / Çıkış tarihi
Zamanın eli değdi bize ne demek?
Bugünde yaşayıp ama geriye doğru ilerlemek konusunda inatçı olanların da bu nefessiz kalma halinin, iki zaman arasında yaşadıkları gerilimin de alegorisi bu.
Grup Gündoğarken kardeş mi?
Grup Gündoğarken kardeş mi?
Son 16 yıldır "Amca"ları İlhan Şeşen ile ayrı yollardan yürüyen Burhan ve Gökhan Şeşen kardeşler, çarpıcı açıklamalarda bulundular… Türk pop müziğinin efsane gruplarından Gündoğarken, 8 yıl sonra "Özlemiştim" ile müzikseverlerin karşısında çıktı.
Sanatçı Burhan Şeşen kimdir?
Sanatçı Burhan Şeşen kimdir?
Grup Gündoğarken'in solisti olan Burhan Şeşen ünlü sanatçı İlhan Şeşen kuzenidir. Grup Gündoğarken, Gökhanİlhan veBurhan Şeşen tarafından 1982 yılında kuruldu.Müzik hayatına 1983'te Levent Kırca Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kadıncıklar" isimlimüzikli oyunun müziklerini yaparak başladı..
Şeşen kardeşler kimdir?
Turhan Şeşenİlhan Şeşen / Kardeşleri
Kimler geldi kimler geçti ne zaman çıktı?
1975Kimler Geldi Kimler Geçti / Çıkış tarihi
Dünya Dönüyor sen ne dersen de ne zaman çıktı?
Dünya Dönüyor sen ne dersen de ne zaman çıktı?
Dünya Dönüyor, sözleri ve müziği Tuğrul Dağcı'ya ait Nilüfer'in 1973 yılında seslendirdiği şarkı.
Nilüfer Son Arzum kaç yılında çıktı?
Nilüfer Son Arzum kaç yılında çıktı?
1998 Şubat'ında, 70'li yıllarda söylemiş olduğu hit şarkıları, bir "best of" olan "Yeniden Yetmişe" adlı albümde topladı. Bu albümde 13 Nilüfer hiti vardı. Bu hitlerin arasında "Dünya Dönüyor", "Başıma Gelenler", "Kim Arar Seni", "Ağlıyorum Yine", "Son Arzum" gibi klasikler vardı.
Bana beni geri ver kim söylüyor?
Kırmızı Oda son bölümünde Müslüm Gürses'in Nilüfer adlı şarkısı herkesi duygulandırdı. Bana beni geri ver, Bir şansım olsun Müslüm Gürses şarkı sözleri haberimizde.
Bir yıldız gökte kayıp giderken hangi grup?
Ezginin Günlüğü, Türk protest müzik grubu. 1982 yılında, İstanbul'da kuruldu.