Son Konular

Nilufer nereye kacti?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Nilüfer nereye kacti?

Esra Erol'un programında ortaya çıkan ve kaçtığı adama aşık olduğunu belirten 19 yaşındaki Nilüfer, annesinin ısrarlarından sonra evine geri dönmüştü. Ancak annesi, Nilüfer'in yine kaçtığını açıkladı.

Esra Erol Nilüfer nereye gitti?

Yaşanan olayların ardından canlı yayında açıklama yapan Esra Erol, acılı anneye Nilüfer'in daha önce de kaçtığı Salih Kaya ile yaşamaya başladığını ve kuma olmayı kabul ettiğini söyledi. Haberi alınca yıkılan anne ise "Benim artık böyle bir evladım yok" dedi.

Nilüfer Uysal Kimdir?

Nilüfer Uysal Kimdir?
Nilüfer Uysal – Operasyonel Gelişim Saha Müdürü – Türkiye Petrolleri – TP Petrol Dağıtım A.Ş. LinkedIn.

Esra Erol Nilüfer soyadı nedir?

Hayriye Uysal, kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuk babası olan Salih Kaya'ya kaçtığını ve onunla aynı evde yaşadığını iddia etti.

Nilüfer nerede yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Nilüfer Beykoz'daki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı. 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı 'Yeniden Yeni Yine' albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent'teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

Esra Erol nerede?

Esra Erol nerede?
Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol'un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir.

Esra Erol nereli?

Hayatı 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Necla Sinoplu, babası Seyfi göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır.

Nilüfer e ne oldu?

Bundan 2 ay önce, evli bir adama kuma olarak kaçtığı için pişman olan ve ailesinin yanına dönen Nilüfer adındaki genç kız, yine aynı adama kaçtı. Esra Erol'un stüdyosunda annesi ile karşı karşıya gelen Nilüfer, kendisine engel olmak isteyen annesini iterek yere düşürdü.

Salih Kaya kimdir?

Salih Kaya kimdir?
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2018 yılında mezun olan Salih KAYA, Giresun Valiliği'nde Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.

Esra Erol Hayriye öldü mü?

Atv'de her salı ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Ana öldü.

Nilüfer'in evi nerede?

Türk pop müziğinin en beğenilen seslerinden Nilüfer, 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı 'Yeniden Yeni Yine' albümü ile kutluyor. Sanatçının, kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent'teki villasında bir araya geldik ve tatlı heyecanına ortak olduk.

Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?

Ayşe Nazlı Yumlu kimdir?
Türk Pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer'in uzun uğraşlarla Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı büyüdü. 4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlatlık edinilen Ayşe Nazlı şimdilerde 20 yaşında güzeller güzeli bir genç kız.

Esra Erol nerede doğdu?

İstanbulEsra Erol / Doğum yeri

Nilüfer nereye kaçtı sorusunun yanıtı olarak, Esra Erol'un programında ortaya çıkan ve kaçtığı adama aşık olduğunu belirten 19 yaşındaki Nilüfer'in annesinin ısrarları üzerine evine döndüğü ancak tekrar kaçtığı bilgisi verildi. Esra Erol, canlı yayında Nilüfer'in daha önce de kaçtığı Salih Kaya ile yaşamaya başladığını ve kuma olmayı kabul ettiğini söyledi. Bu durum karşısında yıkılan anne, "Benim artık böyle bir evladım yok" şeklinde açıklamada bulundu.

Nilüfer'in kim olduğu sorusuna verilen yanıtta, Nilüfer Uysal'ın Türkiye Petrolleri - TP Petrol Dağıtım A.Ş.'de Operasyonel Gelişim Saha Müdürü olarak çalıştığı belirtildi.

Esra Erol'un programında gündeme gelen Nilüfer'in kaçış olayı ve yaşadıkları ile ilgili detaylar paylaşılmış. Nilüfer'in durumuyla ilgili olarak, evli bir adamla ilişki yaşayıp pişmanlık yaşadıktan sonra tekrar o adama kaçtığı bilgisi verilmekte. Esra Erol'un programına katılan Nilüfer, annesine engel olmak isteyen annesini iterek yere düşürmüş.

Salih Kaya hakkında bilgi verirken, Giresun Valiliği'nde Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başlamış bir birey olduğu ifade edilmiş.

Ayşe Nazlı Yumlu'nun kim olduğu sorusuna yanıt olarak, Türk pop müziği sanatçısı Nilüfer'in evlatlık edindiği kızı Ayşe Nazlı'nın şu anda 20 yaşında olduğu belirtilmiş.

Esra Erol'un doğum yeri sorusuna yanıt olarak, İstanbul Eyüp'te dünyaya geldiği ve aslen Sinoplu olduğu bilgisi paylaşılmış. Babasının polis olduğu ve Esra Erol'un 4 kardeşi bulunduğu da belirtilen bilgiler arasında yer alıyor.

Hippel-Lindau sendromu nedir?

Elodea bitkisi nasil yetistirilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt