Son Konular

Nihat Altinkaya evli mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Nihat Altınkaya evli mi?

İmre AltınkayaNihat Altınkaya / Eşi (e. 2010)

Oyuncu Nihat Altınkaya kimdir?

Oyuncu Nihat Altınkaya kimdir?
28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelen Nihat Altınkaya'nın asıl adı Nihat Alptuğ Altınkaya'dır ve aslen Rize'lidir. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Karabük'te tamamlayan Altınkaya, Karabük Demir Çelik Lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübünde voleybol oynamıştır.

Nihat Alptuğ nereli?

Nihat Alptuğ nereli?
KarabükNihat Altınkaya / Doğum yeriKarabük, Türkiye'nin kuzeyinde Karadeniz Bölgesi'nde il. 2020 yılı sonu TUİK verilerine göre nüfusu 243.614'dür.Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi. 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu. Vikipedi

Nihat Altınkaya kac çocuğu var?

Ayşe AltınkayaMelek AltınkayaNihat Altınkaya/Çocukları

Nihat Altınkaya ve eşi kimdir?

Nihat Altınkaya ve eşi kimdir?
2010 yılında İmre Altınkaya ile hayatını birleştiren Nihat Altınkaya 41 yaşındadır.

Survivor Nihat Altınkaya eşi kimdir?

Survivor Nihat Altınkaya eşi kimdir?

Söz dizisi Erdem Yarbay kim?

Nihat Alptuğ Altınkaya (d. 28 Eylül 1979, Karabük), profesyonel sporculuk yapmış Türk manken, fotomodel ve oyuncudur. 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiş olan Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışma programının birincisi olmuştur.

Nihat Altınkaya ne mezunu?

Nihat Altınkaya ne mezunu?
Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelmiştir. Tam olarak adı Nihat Alptuğ Altınkaya'dır, aslen Rize'lidir. İlköğretim, ota ve lise eğitimini Karabük'te tamamlamış ardından Karabük Demir Çelik lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübünde voleybol oynamıştır.

Dudaktan Kalbe umut kim?

Dudaktan Kalbe umut kim?
28 Eylül 1979 doğumlu Nihat Alptuğ Altınkaya, manken, foto model ve oyuncudur. Bir dönem profesyonel sporculuk kariyeri de bulunan ünlü oyuncu, 2012 senesinde çok konuşulan Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasının birincisi olmuştur.

Nihat Altınkaya nın boyu kaç?

1,88 mNihat Altınkaya / Boy

Nihat Altınkaya ne zaman evlendi?

Nihat Altınkaya ne zaman evlendi?
Aralık 2010 (İmre Altınkaya)Nihat Altınkaya / Evlilik tarihi

Imre Altınkaya eşi kimdir?

Imre Altınkaya eşi kimdir?
Nihat Altınkayaİmre Altınkaya / Eşi (e. 2010)

Söz Erdem kaç yaşında?

24 Aralık 1976 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü mezunudur.

Söz Erdem ölüyor mu?

Söz Erdem ölüyor mu?
Söz 82. Yavuz önderliğinde büyük iş çıkaran tim teröristlere karşı galip gelir ama Yarbay Erdem'in akıbeti belli değildir. Fragmana göre böyle olsa da finaline az kalmış bir diziden önemli bir karakterin ayrılmasını beklemek çokta mantıklı değil. En azından albay Erdem kalan bölümlerde de dizide devam edecektir.

Nihat Altınkaya'nın evli olduğuna dair bilgiye ulaşamadım, ancak Imre Altınkaya ile 2010 yılında evlendiği belirtiliyor. Nihat Altınkaya 41 yaşındadır.

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te dünyaya gelmiştir. Asıl adı Nihat Alptuğ Altınkaya olan ünlü oyuncu, Rize'li kökenlidir. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Karabük'te tamamlamıştır. Spor kariyerine voleybol oynayarak başlamış ve Emlak Bankası Spor Kulübü'nde de yer almıştır. Daha sonra mankenlik, foto model ve oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Nihat Altınkaya'nın çocukları olduğu belirtilmiştir, ancak çocuklarının isimleri hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Survivor Nihat Altınkaya'nın eşi olarak İmre Altınkaya'nın adı geçmektedir. Ancak Survivor programındaki performansıyla daha çok tanınan Nihat Altınkaya'nın eşinin hayatıyla ilgili fazla bilgi bulunmamaktadır.

Nihat Altınkaya'nın boyu 1.88 metre olarak bilinmektedir.

Nihat Altınkaya'nın ne mezunu olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Karabük'te eğitim gördüğü ve voleybol ile ilgilendiği belirtilmektedir.

Söz dizisindeki karakter Erdem'in gerçek adı Nihat Alptuğ Altınkaya'dır. Kendisi 1979 doğumlu bir oyuncudur. Erdem karakteri için 1976 doğumlu Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü mezunu olan bir oyuncu seçilmiştir. Dizinin hikayesinde Yarbay Erdem'in akıbetinin belirsiz olduğu belirtilmiştir, ancak muhtemelen en azından dizinin son bölümlerinde yer almaya devam edecektir.

Trendyol saticiya nasil soru sorabilirim?

Icraya nasil gidilir?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt