Son Konular

Nevşehir Gezim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesnevsehirgezim5b06a6964e6d9
imagesnevsehirgezim5b06a6975e4d1
imagesnevsehirgezim5b06a69869ce7
imagesnevsehirgezim5b06a6997971c
imagesnevsehirgezim5b06a69a834ad
imagesnevsehirgezim5b06a69b8e7fd
Nevşehir gezimde cektiğim bir kac resim pc de paslanıyorlardı paylaşayımda bir işe yarasın dedimmimagesnevsehirgezim5b06a69ca26d1gif

Maalesef belirttiğiniz resim dosyalarını göremiyorum, çünkü sadece metin formatında yazılan mesajları algılayabiliyorum. Eğer paylaşmak istediğiniz fotoğraflar varsa, lütfen metin formatında açıklayarak bana iletebilirsiniz. Fotoğraflarınızı görebilmem veya bu konuda yardımcı olabilmem için lütfen metin olarak açıklama yapın. Herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Şehzade mustafa'nın olumunden sonra kanuni nin pişmanlığı

WhatsApp’ta çoklu cihaz dönemi başladı! Peki nasıl kullanılır?

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt