Son Konular

NeoTech Campus nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

NeoTech Campus nedir?

NeoTech kampüsler; hem içinde yer alan derslikler hem de sağlık laboratuvarları, mahkeme salonları, simülatörler ve çeşitli stüdyo, atölyelerle birlikte çok yönlü bir eğitim saha olanağı sunuyor.

Neotek nedir?

Neutec. Neutec Inhaler akciğer ve solunum hastalıklarının tedavisi için dünya çapında tüm hastaların ihtiyaçlarına cevap verecek mümkün olan en iyi ürünleri geliştirmeyi ve geliştirdiği ürünleri hastaların ulaşabileceği maliyetlerde kullanıma sunmayı hedefler.

NeoTech kampüsünde hangi bölümler var?

NeoTech kampüsünde hangi bölümler var?
Bölümler: Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim …

Levent Uysal Kimdir?

Levent Uysal, Türk iş adamı, girişimci ve eğitimcidir. 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Üniversitesinin Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusudur.

Nişantaşı Üniversitesi kaç tane kampüs var?

Bir kent üniversitesi olarak planlanan Nişantaşı Üniversitesi'nin Osmanbey ve Sadabad Kampüsleri'nin yanı sıra 2017-2018 akademik yılından itibaren eğitim öğretime başlayacak Maslak 1453 Neotech Kampüsü bulunmaktadır. Üniversite hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Nişantaşi Üniversitesi kimin?

Nişantaşi Üniversitesi kimin?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ'NİN KURUCUSU LEVENT UYSAL: EĞİTİMLE BÜYÜYECEĞİZ. Levent Uysal, 2010'da eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu. Türkiye onu daha çok üniversitenin tanıtım reklamlarında tanıdı. Akademisyen bir babanın iki oğlundan biri.

Can Uysal Kimdir?

Can Uysal (d. 27 Temmuz 1982, Mersin), Türk eğitim gönüllüsü. girişimci ve akademisyendir. 2015 – 2016 yılında eğitime başlayan Biltes Koleji'nin kurucusu ve aynı zamanda 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı ve Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?

Nişantaşı Meslek Yüksek Okulu Üniversitesi 41.052147 enlem ve 28.985023 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Meşrutiyet Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır.

Nişantaşı Üniversitesinde hangi fakülteler var?

Nişantaşı Üniversitesinde hangi fakülteler var?
Nişantaşı Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü aracılığıyla kamu tüzel kişiliğidir.

Nişantaşı Üniversitesi nin sahibi kim?

Can Uysal kaç yaşında?

Nişantaşı Üniversitesi Nerede Meslek Yüksek Okulu?

Nişantaşı Üniversitesi Nerede Meslek Yüksek Okulu?

Nişantaşı Üniversitesi Maslak Kampüsü hangi bölümler var?

Nişantaşı Üniversitesi Kaç fakültesi var?

Nişantaşı Üniversitesi
Rektör Yardımcıları | Prof.Dr. Mehmet Ünal
Akademik birimler | 3 Fakülte, 4 Yüksekokul, 1 Enstitü, 1 (MYO)
Konum | İstanbul,Sarıyer, Türkiye
Yerleşke | Maslak 1453 NeoTech Kampüs

NeoTech Campus, Nişantaşı Üniversitesi'nin bir parçası olarak eğitim ve öğretim imkanları sunan çok yönlü bir kampüstür. Bu kampüs içerisinde dersliklerin yanı sıra sağlık laboratuvarları, mahkeme salonları, simülatörler, stüdyo ve atölyeler gibi pek çok farklı alanda öğrencilere zengin bir eğitim ortamı sunulmaktadır.

Neotek ise akciğer ve solunum hastalıklarının tedavisi için geliştirilen bir inhaler ürünü markasıdır. Dünya çapında hastaların ihtiyaçlarına cevap verecek en iyi ürünleri geliştirmeyi amaçlayan Neotek, bu ürünleri hastaların erişebileceği maliyetlerde sunmaya çalışmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin NeoTech kampüsünde çeşitli bölümler bulunmaktadır. Finans ve Bankacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İşletme, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yeni Medya ve İletişim, Yönetim gibi çeşitli alanlarda eğitim olanakları sunulmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin kurucusu Levent Uysal'dır. Türk iş adamı, girişimci ve eğitimci olan Levent Uysal, Nişantaşı Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanı ve Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu olarak görev yapmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi, Osmanbey ve Sadabad Kampüsleri ile birlikte Maslak 1453 NeoTech Kampüsü olmak üzere üç farklı kampüse sahiptir. Nişantaşı Üniversitesi'nin kurucusu Levent Uysal'dır ve üniversite Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yönetilmektedir.

Üniversitede İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü gibi çeşitli akademik birimler bulunmaktadır.

Can Uysal ise Türk eğitim gönüllüsü, girişimci ve akademisyen olarak tanınmaktadır. Biltes Koleji'nin kurucusu ve Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı ile Nişantaşı Üniversitesi'nde görev yapmaktadır. Can Uysal, 27 Temmuz 1982 tarihinde Mersin'de doğmuştur. Bu bilgilere dayanarak Nişantaşı Üniversitesi'nin Meslek Yüksek Okulu'nun coğrafi konumu hakkında daha fazla bilgi veremem, ancak üniversitenin genel konumu hakkında bilgi verebilirim.

Cocuk Universitesi kac yas?

Sinop hangi ulkeye komsu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt