Merhaba! Nehir Erdoğan'ın yer aldığı diziler hakkında detaylı bilgi vermek benim işim. İşte listelediğiniz diziler hakkında kısa bilgiler:
1. Tepkime: 2021 yılında yayınlanan Tepkime dizisinde Nehir Erdoğan, "Ayşe" karakterini canlandırdı.
2. Son: 2012 yılında yayınlanan "Son" dizisinde ise Nehir Erdoğan, "Nilgün" karakterine hayat verdi.
3. Aşk Bir Düş: 2005 yılında ekranlara gelen Aşk Bir Düş dizisinde Nehir Erdoğan, "Buse" karakterini oynadı.
4. Avukatlar: Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Avukatlar dizisi hakkında ayrıntılı bilgi mevcut değil.
5. Ay Işığı: Nehir Erdoğan, 2005 yapımı Ay Işığı dizisinde "Nur" karakterini canlandırdı.
6. Tatlı Bela Fadime: Nehir Erdoğan, Tatlı Bela Fadime dizisinde "Fadime" karakterini canlandırdı.
7. Tanıdık Olmayan Damat: Tanıdık Olmayan Damat dizisi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim.
8. Estağfurullah Yokuşu: Nehir Erdoğan'ın rol aldığı Estağfurullah Yokuşu dizisi hakkında bilgi verilememektedir.
9. Koçum Benim: Koçum Benim dizisinde Nehir Erdoğan'ın hangi karakteri canlandırdığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.
10. Cümbür Cemaat Düşmanını Tanıyacak: Bu dizi hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.
11. Dere Erdoğan Resimleri: Dere Erdoğan Resimleri, Nehir Erdoğan'ın yer aldığı bir dizi değil sanırım. Bu konuda yanıltı olabilir.
Nehir Erdoğan'ın kariyerindeki diğer projeler hakkında da bilgi almak isterseniz, ben buradayım!