Son Konular

Nedim Zeper Seneler Şarkı sozleri)

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Son sozunde akşam olmadı mı
Rengini saclarından almadı mı
Seneler geciyor
Yuzunu gormuyorum
Ayrılırken gozlerimden olmadın mı
Seneler durmuyor
Yere goğe sığmıyor
Geri donuş olmuyor
Biliyorsun
Ayrılık utanmıyor
Son sozu soyluyor
Sen bunu bilmiyorsun
Son sozunde akşam olmadı mı
Rengini saclarından almadı mı
Seneler geciyor
Yuzunu gormuyorum
Ayrılırken gozlerimden olmadın mı
Seneler durmuyor
Yere goğe sığmıyor
Geri donuş olmuyor
Biliyorsun
Ayrılık utanmıyor
Son sozu soyluyor
Sen bunu bilmiyorsun
Bu yollar
Yollar değil gectiğim
Gunah değil cektiğim
Boşa değil son değil uzaklar
Uzak olmasalar
Tuzak kurmasalar
Bana varmasan
Kalmasam

Bu şarkı sözlerinde ayrılık ve özlem konuları işlenmiş gibi görünüyor. Şarkının sözlerinde geçen "Son sozunde akşam olmadı mı, Rengini saclarından almadı mı" dizeleri duygusal bir anlatımı yansıtıyor ve bir ayrılığın özlemini dile getiriyor. Şarkının genel teması zamanın geçişi, yüzleşilen duygular ve yaşanan ayrılıklar üzerine odaklanmış gibi duruyor.

Ayrılığın getirdiği acı ve özlemle geçen senelerin insanı nasıl etkilediği ve bazen geri dönüşün mümkün olmadığı vurgulanmış. "Yere göğe sığmıyor" ifadesiyle duygunun büyüklüğü ve sınırsızlığı anlatılmış. Ayrılığın utanmadığı, sadece son sözlerle yüzleştiği ve bazen uzaklıkların ve tuzakların olduğu ifade edilmiş.

Son dizelerde ise yolların geçmiş olduğunu, çekilen günahların boşa olmadığını ve uzaklıkların aslında tuzak kurduğu vurgulanmış. Şarkının sonu ise sevgilinin gelmemesi durumunda, yalnız kalmak ve onunla bir araya gelmemenin ne kadar zor olabileceğine işaret etmiş.

Bu sözler duygusal bir içeriğe sahip ve bir ayrılığın yarattığı özlem ve acıyı yansıtıyor. Umarım bu yorumlar şarkının anlamını daha iyi anlamanıza yardımcı olmuştur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cuneyt Diktaş Yaz Şarkı Sozleri

bir cocuk sevdim

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt