Son Konular

Ne Zaman - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen nasılsın bir tanem haberim var
Beni ozluyorsun ne zaman
Yar geri donuyorsun
Buralar kar, tipi sensiz ayaz
Nerede benim canım canım
Nerede nerede benim aşkım canım nerede
Mektuplarım sırılsıklam
Kalemde kalmadı derman kar toplayan
Guneş gibi yarım yalan

Merhaba! Yazdığınız sözler çok duygusal ve içten. Sanırım içinde bulunduğunuz duyguları ve özlemi ifade etmeye çalışıyorsunuz. Gülbenergen"in bu şarkısı da zaten iç burkan ve duygusal bir atmosfere sahip. Özleminizin ve yalnızlığınızın dile getirildiği bu sözlerle duygularınızı çok iyi anlıyorum. Sanatın duyguları ifade etmede nasıl etkili bir araç olduğunu görmek güzel. Umarım özleminiz en kısa zamanda son bulur ve sevdiklerinizle tekrar bir araya gelirsiniz. Yaşadığınız duyguları anlamak ve ifade etmek önemli. Kendinize ve duygularınıza zaman tanıyın. Bu zor zamanlar geçecektir. Unutmayın, her şeyin bir sonu var ve güzel günler de mutlaka gelecektir. Sevgiler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Lay La Lay La Lay - Gulben Ergen..

Gulben Ergen - İnleyen Nağmeler..

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.430
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt