- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ne kadar sıcak bir buzdolabı var?
Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO'nun BK 9470 NF modeli. Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim.
Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?
Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?
Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim. Farklı zamanlarda bir çok kez de, alt katın tavanındaki ızgara şeklindeki delikten su damlıyor, bazen de bu damlalar orada donup kalıyordu.
Buzdolabı üstü soğutuyordu altını soğutmuyor?
Buzdolabı üstü Soğutuyor Altını Soğutmuyor. Konuyu açan arkadaştan Öncelikle Allah Razı olsun. Konuyu çok iyi kavramamı sağladı. Konuyu farklı bir forum sitesinde daha paylaştım, görsellerde ve anlatımda benzerlik bu nedendendir. Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO'nun BK 9470 NF modeli.
Kimdir buzdolabı altı?
Kimdir buzdolabı altı?
8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü Normal Soğuturken Alt Bölmesinde Soğutma, Soğukluk Yok..!
Buzdolabım altını alt bölmesi neden olabilir?
Tüm Forumlar >> Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri >> Beyaz Eşya >> Buzdolapları >> Buzdolabım Altını Alt Bölmesini Soğutmuyor Neden Olabilir? Konuya en son 8 yıl önce yazdı. 7 yıl önce açıldı, 850 yorum yazıldı. 7 yıl önce açıldı, 121 yorum yazıldı. Çamaşır Makinem Yıkama Yapmıyor Kazan Dönmüyor? 8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı.
Dolabın dondurucu bölmesi nelerdir?
Dolabın dondurucu bölmesi nelerdir?
Dolabın Dondurucu Bölmesi Sorunsuz Çalışıyordur Ama Günlük Kullanım Bölmesinde Soğukluk Yoktur. İlk Akla Gelen İhtimal Buz Dolabınızın Kapağının Açık Kalma İhtimalidir? Bloklama Nedir?