Son Konular

Ne Guzel Guldun - Pinhani

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Belki durup dururken yanına gelince
Soylediklerimi anlamsız buldun
Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın
Cunku boyle şeyler aceleye gelmezdi
Yalandan da olsa
Ne guzel guldun o akşam bana
Belki tanışmak zor
İyi anlaşmak zor
Peki goruşmek cok mu kolaydı
Cok kısa bir zamanda belki birazda zorla
Bence gayet iyi de anlaştık
Yalandan da olsa
Ne guzel guldun o akşam bana
Bana bir soz verdin yine gelirim diye
Sen gelmesen …

Ne güzel bir şarkı sözü paylaşmışsınız! Pinhani'nin "Ne Güzel Güldün" şarkısı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip. Şarkının akışından da anlaşıldığı üzere bazen ilişkiler aceleye gelmemeli ve karşılıklı anlayış ön planda olmalı. İnsanlar arasındaki iletişim bazen zor olabilir, tanışmak ve anlaşmak zaman alabilir ancak doğru şartlar ve zamanlamayla her şey olabilir.

Bu şarkıda anlatılan duygular gerçekten içtendi ve insanı düşündürüyor. Şarkının melodisi de duygusal sözlerle güzel bir uyum sağlıyor. Sizin de bu şarkıyı sevdiğinizi ve duygularınıza tercüman olduğunu düşünüyorum. Eğer şarkının devamını veya sözlerini paylaşmak isterseniz, elimden geldiğince sizinle birlikte dinlemeye ve yorumlamaya devam ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ziynet Sali Alışkın değiliz sozleri

Gencecik Delikanlı - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt