Son Konular

Ne Demek ki kedilerin biyiklari nelerdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ne Demek ki kedilerin bıyıkları nelerdir?

Kedilerin bıyıkları (Latince: vibrissae) onların yürümelerini sağlamasa da, çok önemli görevler üstlenmiş organ lardır. Ancak bu görevler arasında, mitin içeriğinde geçen "denge sağlama" görevi yer almamaktadır. Kedilerin dengesi, hemen her memeli gibi iç kulakta bulunan organlarla sağlanmaktadır.
Kedilerde Göz hastalıkları neden olur?
Kedilerde Göz Hastalıkları Neden Olur? Sağlıklı bir kedinin gözleri aydınlık ve net olmalıdır. Ancak kimi zaman çeşitli nedenlerle kedinizi gözlerinde hastalıklar ortaya çıkabilir. Kedilerde göz hastalıkları, onların sadece fiziksel sağlıklarını dğeil aynı zamanda huylarını da değiştirir.

Peki ki kedilerin bıyıkları nelerdir?

Kedilerin bıyıklarının onların oldukça tanı mlayıcı bir özelliği olması, bıyıklar olmaksızın kedilerin yürüyemeyeceği gibi bir algı yı doğurmuştur. Kedilerin bıyıkları (Latince: vibrissae) onların yürümelerini sağlamasa da, çok önemli görevler üstlenmiş organ lardır.
Neredeyse, kedi kedisi kesilebilir?
Bıyıkları kesilmiş bir kedi, ortamdan yeterli bilgiyi alamayacağı için içine kapanabilir ve kedide psikolojik sorunlar görülebilir.

Benim Kedimin nadiren yaptığı bir şeydir?

Benim kedimin nadiren yaptığı şey bence bu anı yakaladıysanız sakın kaçırmayın 🙂 9. Etrafta yoksa yalnız kalmak istemiştir belki, arayıp durmayın kendi çıkıp gelir nasılsa. 10. Gözlerini kocaman açması etraftaki bir şeye dikkat kesilmesinden ötürü.

Kedilerde bıyık dökülmesi.?
Kedilerde Bıyık Dökülmesi. Kedilerde Bıyık Dökülmesi. Kızım Neko 6 aylık ve birkaç kere bıyıklarının döküldüğünü gördüm. En son az önce yatağında buldum. Bu sizce normal mi? Sizinde başınıza geldi mi? Ne yapabilirim? Arada bir tırnakları da dökülüyor, şaşırmayın yani 😀 Tamamı değil ama, soyuluyor gibi düşünün.

Hangi kedi dostunuza çekilmeli?

Özellikle vahşi doğadaki kedigiller için düşmanları kendisine çekebilecek ya da avların kendisini fark etmesine neden olabilecek kokulardan arınmak çok hayati olduğu için, evdeki kedi dostunuz da bu içgüdüyle hareket ediyor olabilir. Sanılanın aksine sizin dokunduğunuz yerleri yalayıp mutlu olmuyorlar yani… 4.

Burun damlasi ne ise yarar?

20 yasinda sac neden beyazlar?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt