- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
NCC ne demek?
Ulusal Çocuk Merkezi A.ş.
ODTÜ Unsatisfactory ne demek?
Başarısız öğrenciler. MADDE 29 – (1) Genel ve/veya yarıyıl not ortalaması 2,00'ın altında olan öğrenciler Başarısız (Unsatisfactory) öğrenci olarak tanımlanır.
ODTÜ Achievement sınavı nedir?
Öğrencilerin İngilizce bilgisi bakımından dersleri izleyebilecek seviyede olup olmadıkları İngilizce Yeterlik Sınavı ile saptanır. Bu sınavda başarı gösteremeyenler ya da sınava girmeyenler İngilizce Hazırlık Programı'nda eğitim görürler.
METU EPE kaç saat?
Sınav süresi 100 dakikadır ve sınavlar 100 puan üzerinden değerlendirilmektedir. İngilizce hazırlık programından muafiyet ve lisanüstü programlara başlayabilmek için alınması gereken puan, 65 ve üzeri şeklinde belirlenmiştir.
Odtü kıbrıs kaç para?
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında İşletme SUNY (New Paltz) Programı'na yerleşen öğrencilerin Hazırlık Programı da dâhil olmak üzere, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde geçireceği dönemler için belirlenen yıllık ücret TC uyruklu öğrenciler için 65.887,00 TL; KKTC uyruklu, Personel, Mezun ve Kardeş İndirimi'nden yararlanan …
Odtü Kıbrıs kaç kişi?
Yaklaşık 3 bin yüz elli öğrencinin öğrenim gördüğü ODTÜ Kıbrıs, geleceğin liderlerini yetiştiren ODTÜ'nün 60 yıllık birikimini; zengin eğitim ve araştırma olanaklarını sunuyor.
Proba kalmak ne demek?
belirli bir dönemdir kümülatif ortalamanın okulun belirlediği alt limitin altında kalması sonucu yeni ders verilmemesi, eski derslerin yükseltilmesinin talep edilmesi gibi bir ihtar durumudur.
Achievement sınavı nedir?
Seviye Başarı Sınavına (Level Achievement Test) aynı seviyedeki tüm öğrencilere ortak uygulanır. 6 haftalık eğitimi tamamlamış olan seviyedeki başarısını ölçen sınavdır. Bu sınava girmeye hak kazanan öğrenciler, bu sınavdan 75 ve üzeri puan alırsa bir üst seviyeye devam eder.
ODTÜ İngilizce yeterlik sınavına kimler girebilir?
Kimler Girebilir?
ODTÜ Epe ne zaman açıklanır?
08 Haziran 2021 tarihinde yapılan İYS (ve teknik arıza yaşayan adaylara yönelik 14 Haziran 2021 tarihli yedek sınavının) sonuçları yarın (15 Haziran 2021) açıklanacaktır.
ODTÜ Epe sınavı ne zaman?
07 HAZİRAN 2022 Sınava girecek öğrenciler aşağıdaki hususları yerine getirmelidirler: * İYS Sınav Kılavuzu'nu dikkatlice okumalıdırlar. Sınav salonlarına 09:30 itibari ile kabul sağlanacaktır. Sınavla ilgili detaylı bilgiye https://epe.metu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.
Odtü %50 burs ne kadar?
50% Burslu (1500 TL üzerinden 9 ay olacak şekilde hesaplanmıştır. Kişisel harcama alışkanlıklarına göre daha az ya da fazla olabilir.)
Odtü yüzde 75 burs ne kadar?
Hangi kategoriye girdiğinizi görmek için lütfen her fakülte için 2022-2023 Akademik Yılı için dönem başına öğrenim ücreti tutarlarına bakın….
ODTÜ %50 indirimli ne demek?
Burssuz programlara yerleşen ve yerleştiği programı ilk 3 tercihlerinden birine yazan öğrenciler, %50 Tercih İndirimi almaya hak kazanırlar (Burssuz program ücretinde %50 indirim yapılır.)