Son Konular

Nazan Oncel Uyanda Gel şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Nazan Oncel Uyanda gel şarkısı
Uyanda Gel Nazan Oncel
Nazan Oncelin oğlunun yazdığı şarkı
Nazan Oncelin Amerikada yaşayan oğlundan annesine destek geldi Annesinin Şubat ayında cıkaracağı album icin bir şarkı sozu yazan Serkan Oncelin 'Uyanda Gel' isimli şarkısının sozleri şoyle
Koptum gitti koptum senden
Bir mesele kalmadı
Kim demişse yalan demiş
Uykularım da kacmadı
Yok canım işte vesvese
Vesvese değil de soyle ne
Hakikaten
Her yerde aşk var bir goren yok
Seni burada bir tutan yok
Sen yolcusun yolcu kal
Uyan da gel bir gun goruşuruz
Senin icin bir şeyler duşunuruz
Kozumuzu o gun boluşuruz

Merhaba! Verdiğiniz bilgilerle ilgili detaylı bir yanıt sunayım:

Nazan Öncel'in oğlu Serkan Öncel'in annesi için yazdığı "Uyanda Gel" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir mesaj içermektedir. Şarkıda anlatılan duygular insan ilişkilerinde yaşanan karmaşık durumları ve kopuşları dile getiriyor.

Şarkıda geçen bölümleri şöyle analiz edebiliriz:

- "Koptum gitti koptum senden, bir mesele kalmadı." Bu kısım, aşk ilişkilerinde yaşanan kopuş ve bitiş sürecini anlatmakta. Artık aralarında çözülecek bir konunun kalmadığı vurgulanmış.

- "Kim demişse yalan demiş, uykularım da kaçmadı." Burada ise, dışarıdan gelen dedikoduların ve yalanların uyku düzenini bile etkileyecek kadar etkili olabileceği anlatılmış.

- "Her yerde aşk var bir gören yok, seni burada bir tutan yok." Bu kısımda, aşkın olduğu ancak karşılık bulamadığı durumları anlatmakta. Sevilen kişinin yanında olmadığı ve yolculuk yapmaya devam ettiği belirtilmiş.

- "Uyan da gel bir gün görüşürüz, senin için bir şeyler düşünürüz, kozumuzu o gün buluşturuz." Şarkının en etkileyici bölümlerinden biri olan bu kısım, geleceğe dair umut dolu ve karşılıklı bir buluşmanın beklentisi içinde olduğunu ifade etmekte.

Sonuç olarak, "Uyanda Gel" şarkısı nazik bir ironiyle aşkı, kayıp ve yeniden bir araya gelmeyi konu alarak dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunuyor. Şarkının sözleri, dinleyenlerde farklı duygular ve düşünceler yaratabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Demir Demirkan-Gitti Gider Şarkısı

Yahşi cazibe erdonun kemale soylediği şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt