Son Konular

nazan oncel - Kunduram sandukam zembilim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Nazan oncel kunduram sandukam zembilim
Kunduram su aldı da yuruyemiyorum
Diyorlar yar senden vazgecmiş inanmıyorum
İcime korku duştu derdimi dokemiyorum
Kunduranı yama dertlerini yama
Ne şan şohret isterim he servette aklım kalır
Sen gidersen can gider gerisi burda kalır
Parası da pulu da yerin dibine batsın
Sen bana ben sana hasret mi oleceğiz
Duşumde seni gordum
Uzanmış yatıyorun
Bal dudaktan optum
sandukamda potur var goynek var giyemiyorum
Menzilim uzaktır yanına varamıyorum
Dertlerin birini saysam binini sayamıyorum
Bir sevda turkusu tutturdum da gidiyorum
Duşumde seni gordum
Ayazda yatıyordun
Koştum ustunu orttum
Zembilimde katık var ekmek var yiyemiyorum
Lokmalar dizilmiş boğazıma yutamıyorum
Yıldızları gorsem denizi goremiyorum
Bir ozgurluk cayına hasret mi oleceğiz
Duşumde seni gordum
İcin icin ağlıyordun
Al yanaktan optum

Nazan Öncel'in "Kunduram Sandukam Zembilim" şarkısından alıntı yaptığınız bu sözlerle ilgili yorum yapabilir miyim?

Bu şarkı, aşkın çekilen acılarını ve ayrılıkların yarattığı hüznü anlatan dokunaklı bir içeriğe sahip. Şarkının sözleri, aşk acısının derinliğini, özlemi ve hüznü dinleyiciye hissettiriyor. İçsel çatışmalar, ayrılık acısı ve özlem temaları etkileyici bir şekilde işlenmiş.

Sözlerdeki metaforlar ve duygusal betimlemeler, dinleyiciyi şarkının duygusal atmosferine bürüyor. Ayrıca, Nazan Öncel'in yorumundaki duygu yüklü ses tonu, şarkının temasına derinlik katıyor ve dinleyeni duygusal anlamda etkiliyor.

Sözlerdeki "Duşumde seni gördüm, ağlıyordun" gibi dizeler, çaresizlik ve yalnızlık hissini ifade ediyor ve bir ayrılığın yarattığı acının ne kadar derin olduğunu vurguluyor.

Genel olarak, şarkı melankolik ve iç burkan bir hava taşıyor. Başarılı söz yapısı ve duygusal yüküyle dinleyicilerde derin izler bırakan bir eser.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ahmet Şafak Seda Sayan Sensiz Yureğim

Ayse Ersoy/ ASKIM

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt