Son Konular

Nazan Oncel bebek Sevgilim Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bebek Sevgilim Sozleri Nazan Oncel 2019
Ay kadar uzak kış kadar soğuk
Taş gibi katısın
Yanımdan gecti gitti
Solladı kader
İcinden gulermiş meğer
Kararmışım ben bulut gibi
Bozulmuşum ben error verir miyim?
Sadece sana sarılıp uyumak isterim
Bir kere bana bunu da cok gormuşundur belki de
Benim bebek sevgilim
Dun gece cok ağladım
Gozyaşım yerde kaldı
Bak bana neler yaptın
Benden aferin aldın
Kalk bana bir şey soyle
Beni yanlış anladın
Yanımdan gecti gitti
Solladı kader
İcinden gulermiş meğer
Cuvalladım ben iyi değilim
Bulaşma bana serin değilim
Sadece sana sarılıp uyumak isterim
Bir kere bana bunu da cok gormuşundur belki de
Benim bebek sevgilim
Dun gece cok ağladım
Gozyaşım yerde kaldı
Kafamı buldun benimle
Hayatımı kaydırdın
Bak bana neler yaptın
Benden aferin aldın
Kalk bana bir şey soyle
Kalk bana bir şey soyle
Benim bebek sevgilim
Dun gece cok ağladım
Gozyaşım yerde kaldı
Bak bana neler yaptın
Benden aferin aldın
Kalk bana bir şey soyle
Beni yanlış anladın

Nazan Öncel'in "Bebek Sevgilim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu duygusal şarkının sözleri oldukça dokunaklı ve içten. Şarkıda anlatılan acı ve hüzün dolu duyguları hissedebiliyorum. Sanatçının bu şarkıyla dinleyicilere ne kadar derinden hitap ettiği anlaşılıyor.

Aşkın acı yanlarını ve çaresizliği yansıtan bu sözler, hayatın karmaşıklığını ve duygusal zorlukları anlatıyor. İçsel bir çatışma ve kafa karışıklığı hissi yansıtılarak, sevgilinin verdiği acıların altında ezilmiş bir ruh halini hissediyorum.

Şarkının dörtlüklerindeki tekrarlar duyguların derinliğini vurguluyor ve dinleyiciye şarkının ana duygusunu pekiştiriyor. Bebek sevgilime hitap eden bu sözler, bir ilişkideki karmaşıklığı ve çatışmayı işaret ediyor.

Nazan Öncel'in güçlü sesiyle ve duygusal yorumuyla bu şarkıyı dile getirmesi, dinleyiciyi derinden etkileyebilecek bir potansiyele sahip. Şarkının melodisiyle birleştiğinde, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarabilecek etkileyici bir bütünlük oluşturduğunu düşünüyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nazan Oncel Hayvan Şarkı Sozu

Nazan Oncel Boyle Konuşma Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt