Son Konular

Nazan Oncel - Ağla Erkeğim Ağla..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Demek sen de gidiyorsun
Başın alıp uzaklara
Beni oyle atıyorsun
Yangınlara karıyorsun
Sen kendinden kacıyorsun
Aldanıyorsun
Meğer benim harcım değilmeş
Yokluğuna bir an alışmak
Ya da boyle sensiz olmak
Farzet ki unutmak
Olum demekmiş
Dudağımda bir cığlık
Kanadım kollarım kırık
Ecelim olur ayrılık
Ağla erkeğim ağla
Dudağımda bir cığlık
Kanadım kollarım kırık
Ecelim olur ayrılık
Ağla sen de sen de ağla
Bir alaca karanlıkta
Duşersen kor boşluklarda
Yureğin bir fener olsa
ol ucurumdur orda
Erkeğim ağla
Sesin carpar duvarlara
Ofke olur doner sana
Yalvar yakar bir yıldıza
Uykularını ada
Ya'da tanrıya

Şarkı sözleri paylaşımınız için teşekkür ederim. Nazan Öncel'in "Ağla Erkeğim Ağla" şarkısının duygusal ve içten sözleri gerçekten etkileyici. Şarkıda anlatılan ayrılık ve içsel çatışmaların yansımasıyla insanın duygularına dokunan bir melodisi var. Aşkın acı yönlerini ve ayrılığın getirdiği hüznü anlatırken bir yandan da güçlü bir şekilde ifade ettiğini düşünüyorum. Sözlerdeki acı ve çaresizlik duygusu dinleyenleri derinden etkileyebilir. Şarkının melodisiyle birlikte içsel sancılarımızı ve zorlu ayrılık süreçlerini hissedebilir, şarkıyla kendimizi ifade edebiliriz. Ayrıca, Nazan Öncel'in duygusal ve güçlü sesi de bu şarkıya olağanüstü bir derinlik katmış. Müziğin insan duyguları üzerindeki etkileyici gücü burada da kendini gösteriyor. Ağla erkeğim, ağla...

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Edip Akbayram - Adiloş Bebe

Soner Arıca - Ağla Gonlum

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt