Editör
Efsanevi Üye
Nasıl kahraman oldum hikaye kitabı?
Efe, yeni dostunu evde nasıl tutabileceğini düşünürken evlerine giren bir hırsız ve ardından köpeğin sahibi olduğunu iddia eden bir adam ile işler iyice karışıyor. Efe ve kankaları, biraz dedektiflik, biraz gerilim ve bol aksiyonlu bir maceranın içinde buluyorlar kendilerini… Bu üründen 891 adet satın alınmıştır.
Kardeşimin Hikayesi katili kim?
Kardeşimin Hikayesi katili kim?
katili anlayamadım başlarda. hatta bir ara ahmet/mehmet yaptı diye düşünmeye başladım. sonuçta adamın psikolojik problemleri var. beni şaşırtan tek şey muharrem'in katil oluşu oldu. sonuç olarak güzel bir kitap, tavsiye edilir.
Kardeşimin Hikayesi Kapak Resmi kime ait?
Kardeşimin Hikayesi Kapak Resmi kime ait?
Kitabın kapağındaki resim, Belçikalı ünlü ressam René Magritte'in bir tablosuna aittir.
Nasıl kahraman oldum yazarı?
Salih UyanNasil Kahraman Oldum – Akil Almaz Maceralar / Yazarı
Nasıl kahraman oldum kaç sayfa?
Nasıl kahraman oldum kaç sayfa?
Efe, yeni dostunu evde nasıl tutabileceğini düşünürken evlerine giren bir hırsız ve ardından köpeğin sahibi olduğunu iddia eden bir adam ile işler iyice karışıyor….Nasıl Kahraman Oldum?:Akıl Almaz Maceralar – Salih Uyan.
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 160
Yayın Tarihi | 2018
Yazar | Salih Uyan
Kardesimin hikayesi ne anlatıyor?
Kardesimin hikayesi ne anlatıyor?
Kardeşimin Hikâyesi aşkın mutlulukta ulaşılacak son nokta olduğuna inananları bir kez daha düşünmeye davet eden; aşka, aşkın karmaşıklığına, cinayete, unutmaya, hatırlamaya ve zihnimize dair yeni şeyler söyleyen sarsıcı bir roman. Podima, İstanbul, Moskova ve Minsk kentlerine savrulan ruhların nefes kesen hikayesi…
Kardeşimin Hikayesi hangi tür roman?
Aşk romanlarından bir tanesi olan Kardeşimin Hikayesi kitabı 2013 yılında yayınlanmış bir kitaptır. Kitap toplam 334 sayfadan oluşmaktadır. Doğan kitap yayınevi tarafından yayınlanmış bir kitap olan Kardeşimin Hikayesi okunmaya değer Türk romanlarından bir tanesidir.
Kardeşimin Hikayesi Hangi köy?
Kardeşimin Hikayesi Hangi köy?
Kitaptaki olaylar, İstanbul'un Çatalca iline bağlı Posima isimli bir köyde başlar. Ahmet Arslan, bu köyde sakin bir hayat süren ve tek başına yaşayan bir adamdır.
Nasıl kahraman oldum hikayesinin Yayınevi?
Nasıl kahraman oldum hikayesinin Yayınevi?
Nasıl Kahraman Oldum? (Acayip İşler Takımı) – Timaş Yayınları