- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Nasıl gizli çekim yapabilirim?
Android'de Gizli Video Çekimi Nasıl Yapılır?
- Öncelik olarak telefonumuza Secret Video Recorder uygulamasını indirelim.
- Uygulamamızı indirdikten sonra gerekli olan kurulum adımlarımızı tamamlayalım.
- Sonrasındaki adımda ise Record butonuna tıklamamız yeterli olacaktır.
Telefon kapalıyken nasıl video çekilir?
Bu sayede kamera uygulaması açık olmasa ve hatta ekranınız kapalı olsa dahi video çekmeniz mümkün hale gelir….Android'de Gizli Video Çekimi Nasıl Yapılır?
- Secret Video Recorder uygulamasını indirin.
- Gerekli kurulum adımlarını tamamlayın.
- Record butonuna tıklayın.
Hangi uygulama ile video çekilir?
Bu programlar içerisinden birçoğu ücretsiz olup kolaylıkla video çekme işlemleri tamamlanmaktadır.
Iphone gizli video nasıl çekilir?
Tek tuşla gizli video çekme özelliği de olan Secret Video Recorder ile adı üzerinde tek bir tuşa dokunarak video çekimi yapabilirsiniz. Bu yöntemi kullanabilmek için widget bölümünden uygulamanın 1×1'lik Widget'ını bulup ekranınıza taşımalısınız.
Secret Video Recorder ne işe yarar?
Secret Video Recorder, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazlarını kullanarak gizli video çekimi yapmasını sağlayan basit ve ücretsiz bir uygulama.
Secret video recorder nasıl kullanılır?
Sesli Ekran Kaydı Nasıl Alınır Android?
Adım #1: Ayarlar, Denetim Merkezi, Denetimleri Özelleştir'e dokunun, Adım #2: Ekran Kaydı'nın yanındaki simgeye dokunarak Ekran Kaydı özelliğini Denetim Merkezi'ne ekleyin.
Hangi video çekme programı daha iyi?
En iyi ekran videosu çekme programlarından bazıları: OBS, Windows Oyun Çubuğu, Bandicam ,Ezvid, Tiny Take gibi iddialı video çekme programlarıdır. Oyunlarda yapılan güzel hareketleri kaydederek ekran görüntülerini telefona indirebilirsiniz.