Son Konular

Nasil eczaci Kalfasi olunur?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Nasil eczaci Kalfasi olunur?

Eczacı Kalfası Nasıl Olunur? Yukarıda da belirtildiği üzere Eczane bünyesinde çalışabilmek için 2 farklı vasıf bulunmaktadır. Bunlar Eczacı eczane işletmecisi, sahibi şeklinde üniversitelerin eczacılık fakültelerinde 5 yıl eğitim alıp, sonrasında 6 ay zorunlu staj ile eczacı olma ve eczane açma yetkisi kazanmaktadır.

Eczacı kalfası kursu ne kadar?

İşkur Eczacı Kalfası kursu tekrar belirtmek gerekirse programa dahil olan eczane ve eczanelerde yapılmaktadır. Günde en az 5 en fazla 8 saat sürecek şekilde verilecek eğitimler toplamda 153 gün sürmektedir.
Eczacılık Bölümü mezunları ne iş yapar?
Eczacılık; ilaçların hazırlanması, dağıtımı ve gözden geçirilip ek klinik hizmetler sağlama bilim ve tekniğini barındıran akademik bir disiplindir. Sağlık sektöründe kullanılan ilaçların birçoğu ilaç firmaları tarafından üretildiği için, profesyonel uygulamalar klinik olarak yönlendirilmektedir.

Eczane yardımcılığı kursu ne kadar sürer?

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır.

3213.01 meslek kodu ne demek?

Bu durumda 3213.01- Eczacı Kalfası (Sertifikalı personel) meslek kodu ile kayıt edilmiş eczane personellerimizin durumu Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne sorulmuştur.
Eczacı Yardımcılığı sertifikası ne işe yarar?
Eczane yardımcı personel eğimi sonrası elde ettiğiniz sertifika sizlere tüm Türkiye'de bulunan eczanelerde görev alma şansı tanıyacaktır. Böylece tüm eczanelerde iş deneyimi önemli olmaksızın yardımcı personel olarak bu sertifika sayesinde görev alabileceksiniz.
Eczane yardımcı personel eğitimi kursumuzun süresi 132 saat olarak belirlenmiştir. Eğitimler yeterliliğe dayalı olarak verilmekte, kursiyer online eğitime katılarak kendini geliştirebilir ya da bu alanda zaten kendini geliştirmiş ise online sınava katılarak başarılı olursa sertifika alabilir.

Bir insanin hayattaki amaci ne olabilir?

On sartli dersler ne demek?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt