Son Konular

Nasıl Asansörcü Olunur

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Asansörcü eğitimi
Asansör kurucusu ve bakımcısı eğitimi
Mesleğin eğitimi asansörcülük adı aşağıda ve yeterli müracaat olması durumunda tüm mesleki eğitim merkezlerinde verilmektedir
Ayrıca endüstri meslek liselerinin Elektro Mekanik Taşıyıcılar bölümünde de bu alanla ilgili dersler okutulmaktadır
Iş elemanları; Asansör üretim eden işletmelerde,Asansör kurulum, bakım ve onarım servislerinde çalışabilirler
Hem kendi işini ayarlamak suretiyle çalışabilirlerDüzgün şehirleşme ile birlikte çok katlı binaların yapımı çabuk gelişmektedir Buna emrindeki olarak da asansörcülükle ilgili mesleklere gereksinim artmaktadır *

Asansörcü olmak isteyen kişilerin alabileceği eğitimler arasında Asansör Kurucusu ve Bakımcısı eğitimi bulunmaktadır. Bu eğitim, mesleki eğitim merkezlerinde verilmekte olup, yeterli başvuru olduğu takdirde genellikle açılmaktadır. Ayrıca, Endüstri Meslek Liseleri'nin Elektro Mekanik Taşıyıcılar bölümünde de asansörcülükle ilgili dersler okutulmaktadır.

Asansörcüler, asansör üreten işletmelerde, asansör kurulumu, bakımı ve onarımı servislerinde çalışabilirler. Ayrıca, kendi işlerini kurarak ya da bağımsız çalışarak da asansörcülük mesleğini icra edebilirler. Özellikle düzgün şehirleşme ve çok katlı binaların yapımının hızla artması, asansörcüler ve asansörcülükle ilgili meslek alanlarına olan ihtiyacı da artırmaktadır.

Asansörcü olabilmek için gerekli eğitimleri almak, mesleki becerileri geliştirmek ve deneyim kazanmak önemlidir. Bu sayede asansör sektöründe başarılı ve yetkin bir şekilde çalışabilirsiniz. Eğitim ve deneyimle birlikte, güvenli ve kaliteli hizmet sunarak asansörcülük mesleğinde başarılı olabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İnternette Alışverişin Yararları

Gelir testi son tarihi uzatıldı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt