Modoratör
Efsanevi Üye
Nadir kitaptan kitap nasıl alınır?
Nadirkitap'tan alışveriş çok güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Visa ve Master kredi kartınızla ödemeyi online olarak güvenle yapabilirsiniz. Nadirkitap'ta ödeme sırasında kredi kartı bilgileri asla kaydedilmez ve işlem 128 bit SSL şifreli sayfada gerçekleşir.
Kitap Al sitesi güvenilir mi?
Kitapal.com Güvenilir Değilmiş Para İadesi Yapmıyor Kitapal.com adresinden kitap siparişi verdim. 2 hafta oldu kargoya vermediler bir arayım dedim kitap ellerinde yokmuş. Aramasam haberim olmayacak iptal ettim siparişi. Ama para iadesini yapmadılar. Hala bekliyorum ve umudum yok.
En Ucuz Kitap nerede bulunur?
En Ucuz Kitap nerede bulunur?
1- Ucuza kitap bulmak için en iyi fikir internet olacaktır. En iyi fiyatlar genellikle -sadece kitap satan- internet sitelerinde oluyor. D&R, İdefix, Kitapyurdu, İnkılâp, BKMkitap, Pandora, Babil ve daha bir çok siteyi bu kategoride örnek olarak verebiliriz.
Nadir Kitap Kargo ne zaman gelir?
Nadir Kitap Kargo ne zaman gelir?
Nadirkitap.com'a üye sahaf ve kitapçılar doğrudan stoktan (en geç 3 iş günü içerisinde) gönderim yapmaktadır. Türkiye içerisinde kargo firmalarının teslimat süresi ise yaklaşık olarak şehir içi 1 gün, şehirler arası 1-2 gündür.
Nesil Yayınları kime ait?
dört tane yazarının(halit ertuğrul, yavuz bahadıroğlu,vehbi vakkasoğlu ve salih suruç) kitaplarının baskı sayısı: takribi 20 milyon olan efsane yayınevidir.
Bana Kitap Al hangi şarkı?
YouTube'da arkadaşları Ömür Cedimağar ve Tansu Tunçel ile birlikte ismi Sapık filmindeki Bates Motel'den gelen "Batesmotelpro" kanalını kuran Öge, 2006'da "Ne me quitte pas" isimli Fransızca şarkıyı Türkçeleştirdikleri ve aslen 2004'te kaydedilen "Bana Kitap Al" isimli videoyu yayımladı.
Online kitap nereden alınır?
Online kitap nereden alınır?
En İyi Kitap Siteleri
- Ucuzkitapal.
- İlknokta.
- Nadirkitap.
- Kitapsepeti.
- Babil.
- BKMKitap.
- Hepsiburada.
- Pandora.