Editör
Efsanevi Üye
myAudi nedir?
Örneğin hem sizin için ilginç olan resim veya filmleri, hem de sık ziyaret ettiğiniz sayfalara bir sonraki ziyaretinizde direkt olarak erişebilmeniz için merkezi bir yere yerleştirebilirsiniz. myAudi'de Audi'nizin donanım detaylarına ulaşabilir ve Audi connect* ile adres veya navigasyon varış noktalarınızı aracınızın …
Audi MMI nasıl açılır?
Manüel açma: Açma – kapama tuşuna -5- kısa süre basın Şekil 1. Veya: MENU tuşuna veya menüyü doğrudan çağırma tuşlarından birine basın -6-.
Virtual Cockpit nedir?
Virtual Cockpit nedir?
Sanal kokpit sistemi kontrol panelindeki analog düğmeleri taklit ediyor ve tüm kontrolleri tek dijital ünitede topluyor. Sistem pek çok şekilde kişiselleştirilebiliyor, daha ergonomik şekilde tam ekran navigasyonu görüntüleyebiliyor.
Audi navigasyon nasıl güncellenir?
Seçiniz: MENU tuşu > Setup MMI > Sistem güncelleme Online güncelleme. Veya: MMI ekranında yeni harita güncellemeleri ile ilgili not belirirse Online güncellemeye geç seçiniz. Online güncelleme alanını seçin ve onaylayın.
My Audi Nasıl Kullanılır?
Bir Audi connect hizmeti kullanıcısı için (örn. Facebook) araç myAudi Account ile bağlanmalıdır. Şunları seçiniz: MENU > Audi connect > Giriş yap -1- Şekil 2. MMI touch ►Link veya heceleyici üzerinden ►Link myAudi PIN kodunu girin. Girişi OK ile onaylayın.
Benim Audim nedir?
Benim Audim nedir?
benimaudim.com sitesi ve mobil uygulaması, tüm Audi kullanıcılarına online servis randevusu alma, servisteki araçlarının durumunu takip etme, fatura görüntüleme ve kredi kartı ile online ödeme imkanı sunar.
Audi a3 MMI nedir?
Audi'nin mükemmel MMI özelliği, Hayalet Gösterge sistemidir. Direksiyon simidinin arkasındaki bu ikinci ekran, dijital kadranlardan tam renkli ve yüksek netlikte yön bulma seçeneklerine kadar bir dizi özelliği görüntüleyebilir.
MMI Radio Plus nedir?
MMI navigasyon plus sistemi en yüksek seviyede kullanım kolaylığı sağlar. Kişiselleştirilmiş bir menü, pratik bilgi ve eğlence sistemi çözümü bu sistemin yenilikçi karakterini vurgular. Burada gösterilen fonksiyonlar ve donanım özellikleri, modele bağlı olarak ücrete tabi opsiyonel donanım olarak sunulabilir.
Audi Phone Box Light ne demek?
Audi Phone Box Light ne demek?
Audi phone box 5 watt çıkışla akıllı telefonunuzu endüktif olarak şarj eder. Ayrıca telefonu aracın antenine bağlar ve HD ses ve LTE ile en üst kalitede bir ahizesiz kullanım işlevi sağlar. Burada gösterilen fonksiyonlar ve donanım özellikleri, modele bağlı olarak ücrete tabi opsiyonel donanım olarak sunulabilir.
Audi Press ne demek?
Audi pre sense front ile adından da anlaşılacağı üzere aracın ön kısmında gerçekleşecek olan aksiyonlara karşı önlemler ve müdahaleler sunuluyor. İlk aşamada ön kısımda yaşanabilecek olası kazalara karşı sesli ve görsel uyarı yapılıyor. İkinci uyarı ise kısa frenleme olarak gerçekleşiyor ve sürücü uyarılıyor.
Audi MMI Güncelleme Nasıl Yapılır?
MMI yazılımı sistem güncelleme üzerinden güncellenebilir.
- Güncelleme verilerine sahip hafıza cihazını ilgili sürücüye itin ►Link.
- İlgili sürücüyü seçip onaylayın > Güncellemeyi başlat.
Audi a4 nasıl çalışır?
Audi a4 nasıl çalışır?
Düz şanzıman: Debriyaj pedalına tamamen basın ve vites kolunu rölantide çalışma pozisyonuna getirin. Otomatik şanzıman: Fren pedalına basın ve vites kolunu P veya N konumuna getirin. Anahtara basın . Motor çalışır.
MMI nedir Audi?
Audi MMI sistemi, bu markanın araçlarında bulunmakta olan multimedya ve iletişim sistemidir. Multimedya ve iletişim sistemlerinin son ürünü olan MMI'ın, içerisinde yüksek kapasiteli harddiski, DVD sürücüsü, otomotiv sınıfı öncüsü NVIDIA grafik işlemcisi ile yeni jenerasyon ürünleri piyasada kullanılmaya başlandı.
MMI ekran nedir?
Audi'nin MMI sistemi, çeşitli düğmeler, topuzlar ve bazı araçlarda orta konsoldaki bir dokunmatik yüzey kullanılarak kontrol edilen panoya monte edilmiş bir ekrana sahiptir. Stereodan uydu navigasyonuna kadar bir dizi özelliğe erişmek için kullanılabilir.