Son Konular

Mutlak sağlık yoktur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Sağlığa ilgi gostermek cok yararlıdır Bununla birlikte sağlık kavramını bir takıntı haline getirmek tehlikelidir Ara sıra insanın sağlığını duşunmesi cok doğaldır Sağlık konusundaki en iyi yaklaşım sağlık sorunlarını ortadan kaldırmak değil onları en aza indirmektir
Minnesota Vikinglerinden Corbin Lacina takım arkadaşlarına antrenmanın ilk gunu sahaya cıktıklarında mutlaka gulumsemeleri gerektiğini soyluyor "Şu anda kendinizi nasıl hissettiğinizi sakın unutmayın Cunku altı ay sonra kendinizi yine boyle hissetmenizi istiyorum
Oyuncular işlerinin en zor yanının mactan sonraki gun olduğunda goruş birliği icindeler "Bazen dayanılmaz olur, diyor takım arkadaşlarından Byron Chamberlain "Pazartesi sabahı uyanır ve yataktan kalkmanın dunyanın en zor işi olduğunu duşunursunuz
Zaman zaman ben de, "Bunu nasıl yapacağım? diye duşunduğumu cok iyi hatırlıyorum "Ucuncu ya da dorduncu haftaya geldiğinizde de, "On iki mac daha var, nasıl becereceğim, diye duşunduğunuz de olur
Vikinglerin kalecisi Chris Walsh, "Bir macın yirmi ya da otuz araba kazası gibi olduğunu soylerler, diyor
Bununla birlikte Viking takımının oyuncularının coğu kotu şekilde sakatlanıyorlar Coğu takımın haftalık sakat raporunda yer alıyor Ama bu da onların buyuk bir tedirginlik icinde antrenman ya da mac yaptıkları anlamına gelmez
Ulusal Futbol Ligi'nde, insanın kendini harika hissetmesi kavramına pek rastlanmaz Vikinglerin antrenoru Mike Tice, "Eğer tam anlamıyla sağlıklıysanız o zaman futbolcu değilsiniz diyor
"Futbolcuların hassasiyeti azalıyor Futbol sezonu boyunca bir futbolcunun kendisini ilk gunku gibi hissetmesi gerekir, diyor Corbin Ama futbolcuların kendilerini iyi hissetmeleri ve acılarını hissetmemelerinin bir tek yolu vardır; o da macı kazanmaktır "Elbette, diyor Byron "Mac kazanıldığında her şey biraz daha iyi olur Ve kaybedildiğinde de her şey daha kotu olur Sancılar artar
Emory Universitesi araştırmacıları Amerikalıların yuzde 19′undan azının tam anlamıyla sağlıklı olduğunu (fiziksel ve zihinsel sağlığın en ust, hastalık duzeyininse en duşuk duzeyde olduğu) ortaya cıkarmışlardır

S

Boyun Düzleşmesi

S

KARINCA GİBİ ÇALIŞMAK

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri