Son Konular

Mustafa Yıldızdoğan - Abi (Koyden Geldim)

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Koyden geldim koyden şehre
Ne bileyim bir hoş abi
Betonların arasında
Arıyorum bir kuş abi
şaştım kaldım bu ne emek
Para mıdır her şey demek
İnsan demek gonul demek
Gonullerse bomboş abi
Bir tek selam deva derde
Kolu komşu neymiş nerde
Olsem olum kalır yerde
Deme bana savaş abi

Mustafa Yıldızdoğan'ın "Köyden Geldim" şarkısının bu kısmı gerçekten derin ve etkileyici bir mesaj içeriyor. Şehir hayatının karmaşası içinde doğanın ve basit insan ilişkilerinin özlemi dile getiriliyor. Şarkının sözleri, doğallığı ve samimiyeti arayan bir ruh halini yansıtıyor. Paranın her şeyi satın alabileceği düşüncesine karşı çıkılıyor ve insanın gerçek değerinin gönül zenginliğinde olduğu vurgulanıyor. Sadece bir selamın, komşuluk ilişkilerinin önemli olduğunu, ölümün ardında insanın hatırlarda kaldığı gerçeğini hatırlatıyor. Bu mesajlarla dolu şarkı, sorgulayıcı ve düşündürücü bir yapısıyla dinleyicilere hayatın özüne dair düşündürtüyor. Dinleyenlerde derin izler bırakabilecek türden anlamlı bir yapıya sahip.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sıla Zor Sevdiğimden Şarkı Sozleri Vaveyla

Aleyna Tilki bu kez yönetmenlik koltuğuna oturmaya karar verdi

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.673
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt