Son Konular

Mustafa Ericek kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Mustafa Ericek kim?

Küçük bir aile işletmesi olarak Ercivciv ile işe başladıklarını, ardından Eryem sonrasında da 1996 yılında Erpiliç fabrikasının kurulduğunu söyleyen Mustafa Eriçek, "2003 yılında ise tüm şirketlerimizi Erpiliç Ltd.'yle tek bir çatı altında toplayarak 35 yıllık iş serüvenimizi farklı bir boyuta taşıdık" dedi.

Ali Ericek kimdir?

Erpiliç Sahibi Kimdir Bolu Göynük'lü olan Ali Ericek ve 2. kuşak yöneticisi Mustafa Ericek birlikte başarılı bir yönetim sergiliyorlar. Ali Ericek, çok zeki bir insan olduğunu ilkokula 3. Sınıftan başlamasıyla ispatlamıştır. 5 yıllık ilkokulu 3 yılda bitirerek babasının yönlendirmesiyle ticarete atılmıştır.
Erpiliç kurucusu kimdir?
Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. veya kısaca Erpiliç, Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1969 yılında Ali Ericek tarafından kurulmuş olup ağırlıklı olarak et ürünleri üretimi yapmaktadır.
Erpiliç nerede üretiliyor?
Erpiliç'in; Göynük, Mudurnu ve Bolu olmak üzere üç ayrı bölgede; kendi bünyesinde üç ünite yetiştirme, 15 ünite damızlık yumurta üretim tesisi bulunurken bu tesisler; 180 bin metrekarelik kapalı alanda üretimi gerçekleştiriyor.

Erpiliç Genel Müdürü kim?

Genel Müdürü Ali Ericek, "Tesisin yapımı sırasında arkadaşlarımız gecelerini gündüzlerine katarak çalıştılar.

Ali Ericek kaç yaşında?

02.09.1949 tarihinde Bolu ili, Göynük ilçesi, Dedeler Köyü´nde dünyaya geldi.
Erpiliç tavuk iyi mi?
Elle kesim ve kuru yolum avantajına sahip olan Erpiliç, en iyi tavuk markaları listesinde önemli bir yere sahiptir. AB Standartlarında üretim gerçekleştiren marka, yine aynı şekilde ihracat izni ile de ön plana çıkmaktadır. Erpiliç'in helal belgesi sertifikası da tüketiciler için oldukça güvenilir olduğunu kanıtlıyor.
Erpiliç caiz mi?
Erpiliç entegre üretim tesisleri 150 bin m2 kapalı alanda, günlük 330 bin piliç kesim kapasitesine sahiptir. Avrupa Birliği standartlarında Avrupa Birliğine ihracat yapabilecek tesis ön izin sertifikasına sahiptir. Ayrıca ISO 9001-2000, ISO 22000-2005, TSE belgeleri ile Gimdes Helal Gıda sertifikasına da sahiptir.

Erpiliç hangi ülkenin?

Türkiye'nin en büyük 4 entegre piliç üreticisi arasında yer alan ve yıllık 178 bin 200 ton piliç eti üreten Erpiliç, kanatlı eti sektöründeki yeni yatırımıyla sektördeki payını ve gücünü arttırmayı planlıyor.

Er Piliç helal kesim mi?

En güvenilir tavuk markası hangisi?
Banvit. Türkiye'nin en büyük beyaz et firmalarından biri olan Banvit, yüksek standartlardaki kalitesiyle en iyi tavuk markası olarak ön plana çıkıyor.
Erpiliç tavuk nasıl kesilir?
Diğer piliç fabrikalarında kesimler makineler tarafından yapılırken, Erpiliç`te `İslami usule` uygun olsun diye kasaplar ellerindeki bıçaklarla bu işlemi gerçekleştiriyor. Alınan fetvayla göre bıçakların üzerine `Bismillahi Allah`u Ekber` yazdırıldı. Tesislerdeki 8 kasap besmele çekerek, bu bıçaklarla kesim yapıyor.

Er Piliç kuru yolum mu?

Türkiye'de ilk defa Erpiliç tarafından uygulanan Kuru Yolum yönteminde, piliçlerin tüylerini yumuşatmak için artık sıcak su kazanı kullanılmıyor. Yeni Kuru Yolum yönteminde piliçler sıcak su kazanına daldırılmak yerine nemli sıcak hava tünellerinden geçirilerek tüy dipleri gevşetiliyor.

Ekmegin kutsalligi nereden gelir?

64 megapiksel kamera ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt