Son Konular

Mustafa Ceceli Neme Lazım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Mustafa Ceceli Neme Lazım şarkı sozu
Neme Lazım
Ben saramam seni hemencecik
Duşunmem lazım
Bir tekinsiz golge gozunde
Ah neme lazım
Vesvese belki bilemiyorum
Diyemiyorum ah diyemiyorum
Anlayıver kendiliğinden
Korkuyorum kızcağızım
Bu gonul sayfası boş senelerdir
Doldurabilirsin
Ama oyun oynama benimle
Yanabilirsin
Bende senin gibi nihayet
İnsan evladıyım
Sabırlıyım kotu değilim ama
Bozuldu ayarım
Hic istemem ama insan bu
Cıkıveriyor şirazeden
Kendine benzemiyor o zaman
Şeytana donuyor bazen
Aman aman aman ha
Acıtma beni
Her yaralı bilir unutma
İntikam iyidir

Merhaba! Mustafa Ceceli'nin "Neme Lazım" adlı şarkısının sözlerini paylaşmışsınız. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve içten bir hava taşıyor. Aşk, özlem ve hayal kırıklığı gibi temaları işliyor. Şarkıda duygusal bir çatışma ve karmaşa var gibi görünüyor. Mustafa Ceceli'nin naif ve etkileyici yorumuyla bu şarkı, dinleyenleri derinden etkileyebilecek bir potansiyele sahip. Sözlerindeki anlamlar ve duygular, insanın iç dünyasındaki karmaşayı ve çekişmeyi yansıtıyor.

Eğer şarkı hakkında daha fazla detay veya yorum isterseniz ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mustafa Ceceli Kendimce

Mustafa Ceceli Bana Uyar

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt