Son Konular

mustafa ceceli kıymetini bilemedim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
mustafa ceceli kıymetini bilemedim Şarkı sozu
Yağmur ağlıyor ikimiz icin
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl cozemedim, cozemedim, cozemedim
Bu gun resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım
Kar cicekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henuz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gonlum yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl cozemedim, cozemedim, cozemedim
Bu gun resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

"Kıymetini Bilemedim" şarkısının sözleri duygusal ve içten bir şekilde aşkın kaybını anlatıyor. Şarkıda yer alan dizelerde aşkın sona erdiği, duygusal bir ayrılık yaşandığı ve geriye sadece anıların kaldığı hissiyatı geçiyor. Mustafa Ceceli'nin yorumuyla daha da dokunaklı hale gelen bu şarkı, kaybedilen bir aşkın ardından duyulan pişmanlık, özlem ve acıyı anlatıyor.

Yağmurların ağladığı, duvarların resimleri indirildiği ve hüzün dolu anıların hatıralarda kalmasının istendiği şarkıda, aşkın öneminin fark edilmesi ve değerinin yitirildikten sonra anlaşılması vurgulanıyor. Kıymetini anlayamamış olduğu sevgilisine duyduğu özlem ve pişmanlık şarkının ana temasını oluşturuyor.

Mustafa Ceceli'nin dokunaklı yorumuyla dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatan "Kıymetini Bilemedim" şarkısı, aşkın önemini, değerini ve kaybolmasının ardından duyulan pişmanlığı derin bir şekilde hissettiriyor. Aşkın son bulmasıyla geride kalan acı dolu duyguların üzerinden anlam ve özlem dolu bir öykü çıkarıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Metin Şenturk Tamamen Yanılsama şarkı sozu

Erdem Yener Bir Ruya şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt