Son Konular

Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta şarkı sozu
Hastalıkta Sağlıkta
Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik, ictik, doyduk, kalktık
Hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hic uğramadı
Dunya malı zenginin olsun
Sen benim kadınım
Seni hastalığım da, sağlığımda da yanımda gormeliyim
Guneşin doğduğunu da, battığını da sende izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar, olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda surdukce olsekte yanyanayız
bilgisitenlarcom
Şu hercai hayata birkere geldik
Yedik, ictik, doyduk, kalktık
Hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hic uğramadı
Dunya malı zenginin olsun
Sen benim kadınım

Mustafa Ceceli'nin "Hastalıkta Sağlıkta" adlı şarkısının sözlerini paylaştınız. Şarkı çok duygusal ve anlamlı bir içeriğe sahip. Şarkıda yaşamın döngüsünden, birlikte paylaşılan anılardan ve sevgiyle bağlılık duygusundan bahsediliyor. Şarkının sözlerindeki sevgi, sadakat ve birlikte baş etme teması dinleyenlerin kalplerine dokunuyor. Mustafa Ceceli'nin yorumuyla şarkının etkileyici atmosferi dinleyicilere derin duygular yaşatıyor. Dinleyenlerin hayatın zorluklarına rağmen sevgiyle bir arada olmayı, birlikte mücadele etmeyi hatırlatan güzel bir şarkı.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mustafa Ceceli Don

Ozguc Guler Şarkı Sozleri .. *

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt