Son Konular

Murat Kekilli Dardayım Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Kekilli Dardayım Şarkı Sozu
Dardayım yalanım yok
Baskın yedim gun gece
Orselendi aşklarım ustelik
Bir uzak diyardayım
Gunaydın anneciğim, gunaydın babacığım
Yine sabah oluyor
Evde sabah olmaz deme
Orda gunler gecmez deme
İcime sancı doğuyor
"Yureğimi bir kalkan bilip, sokaklara cıktım
Kahvelerde oturdum cocuklarla konuştum
Sıkıldım dertlendim dostlarımla buluştum
Bugun de olmedim anne
Kapalıydı kapılar, perdeler ortuk
Silah sesleri uzakta boğuk boğuk
Bir yuzum ayrılığa, bir yuzum hayata donuk
Bugunde olmedim anne
Ustume bir silah doğruldu sandım
Ruzgar beline dolandığımda bir dal
Korktum, guldum, kendime kızdım
Bugunde olmedim anne
Bana boylesi garip duygular
Bilmem neye gelir nereye gider
Dondum işte
Acı yureğimden beynime sızar
Bugunde olmedim anne

Murat Kekilli'nin "Dardayım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının derin duygular içeren bu kısmı gerçekten iç burkan ve etkileyici. Şarkının sözleri insanın iç dünyasına dokunuyor ve duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Sanatçının kalemiyle yazdığı bu satırlar, aşkın, acının ve umutsuzluğun karmaşık duygularını başarılı bir şekilde yansıtıyor. Şarkının her dizesinde hissedilen çaresizlik ve umutsuzluk, dinleyiciyi etkileyici bir şekilde sarıyor.

Yaraların hala tazeliğini koruduğu, geçmişin acılarının hala can yaktığı ve umutsuzluğun insanı sardığı bu dizelerde, insanın iç dünyasındaki karmaşık duyguları derinlemesine hissedebiliyoruz. Murat Kekilli'nin yürekten gelen bu şarkı sözleri, dinleyenlerde farklı duygular uyandırabilir ve içsel bir yolculuğa çıkarabilir. Bu tür şarkılar, duygularıyla baş başa kalmak isteyenler için adeta bir terapi gibi olabilir.

Şarkının anlamlı ve etkileyici sözleriyle, duygusal bir yolculuğa çıkıp insanın iç dünyasına dokunan bu tarz sanat eserleri, dinleyenler arasında büyük bir derinlik yaratır ve farklı yorumlara açık bir şekilde ele alınabilir. Murat Kekilli'nin bu şarkısı da bu anlamda evrensel duygulara hitap eden etkileyici bir eser olarak değerlendirilebilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Oğuzhan Koc Domuz gribi ol inşallah

Ayşe Ozyılmazel Bicare Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt