Son Konular

Murat hakseven kimdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Murat hakseven kimdir?

Murat HAKSEVEN İş hayatına bankacılık sektöründe bilgi teknolojileri alanında başladı. Bileşim A.Ş' de Operasyonlar Grubu'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Hakseven, son olarak Bileşim A.Ş' de Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevindeydi.

Berk Bacakoğlu kimdir?

Berk BACAKOĞLU Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Lisansını, Yeditepe Üniversitesi İşletme (MBA) Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Ağustos 2018 itibariyle Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'ne katılmış olup Kurumsal Çözümler ve İş Zekası Direktörü olarak görevini sürdürmektedir.
Mete Güler, 2019 yılından bu yana Doğal Afet Sigortaları Kurumunda (DASK) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2018 yılından itibaren de Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nde (SBM) Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Mete Güler, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.
SBM sigorta kimin?
SBM Kime Bağlı Çalışır? SBM (Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi), Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği bünyesinde tüzel kişiliği haiz bir kurum olarak kurulmuştur. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin faaliyetleri T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından denetlenir.
SBM devletin mi?
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 16.12.2003 tarih ve 25318 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Trafik Sigortası Bilgi Merkezi Yönetmeliği ile "TRAMER" adıyla kurulmuştur.

Sisbis kaydı ne demek?

Sigorta Suistimalleri Bilgi Paylaşım Sistemi (SİSBİS), üçüncü şahıslardan ve sigorta şirketlerinden sağlanan "Yanlış Sigorta Uygulamaları" ve sigorta suistimaline konu olabilecek verilerin tutulduğu merkezi bir veri tabanıdır.

Seddk Başkanı kim?

24.05.2020 tarihinde SEDDK ikinci başkanı olarak atanan Ali ERSOY, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
DASK, biri başkan olmak üzere toplam yedi üyeden oluşan "Doğal Afet Sigortaları Kurumu Yönetim Kurulu" tarafından yönetilir.
Sigorta firmalarını kim denetler?
MADDE 28 – (1) Türkiye'de faaliyet gösteren sigorta şirketleri, reasürans şirketleri, özel kanunlarına göre sigortacılık faaliyetinde bulunan kuruluşlar, sigorta ve reasürans aracıları, sigorta eksperlik faaliyetleri, aktüerler ve sigortacılık işlemi yapan veya sigortacılık alanında faaliyet gösteren diğer kişilerin …
Sigorta şirketleri nereye bağlı?
Sigortacılık, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlandı

SBM kayıtları ne demek?

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği bünyesinde tüzel kişiliğe sahip bir kurum olarak kurulmuştur. Araç hasar kaydı sorgulama hizmetleri SBM üzerinden sms ile verilmektedir. Araç sorgulama yaparak 2.el araç alımlarında tramer hasar kaydı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Sigorta sahtekarlığı nedir?

Sigorta dolandırıcılığı ise; kötü niyetli kişilerin haksız kazanç elde etmek/sigorta bedeli almak amacıyla sigorta evraklarında sahtecilik yaparak ya da sair maddi olgularla (örneğin sigortalı işyerinde işyeri sahibinin kendisinin yangın çıkarması,15 sigorta şirketini bilerek ka- sıtlı biçimde aldatması) ortaya çıkan …

17 Ocak hangi burc 2021?

Ozel egitim neden onemli?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt