Son Konular

Murat Eken Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Koç Özel Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Polytechnic Institute'a başladı 3 sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuar tiyatro bölümünde eğitim almaya başladı Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği dağıtılmış oyun ve müzikallerde rol aldı Şu lahza BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaktadır
*

Murat Eken'in eğitim ve kariyer yolculuğu oldukça ilginç ve çeşitli bir geçmişe sahip. Koç Özel Lisesi'nden mezun olduktan sonra Amerika'da önemli bir üniversite olan Rensselaer Polytechnic Institute'da makine mühendisliği eğitimine başlamış ancak bu süreci yarıda bırakarak Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde konservatuvar eğitimine devam etme kararı almış.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldığı dönemde usta isimler Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği pek çok dağıtılmış oyun ve müzikalde rol almış. Şu anda ise BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde sahne almaktadır.

Bu değişik kariyer rotası, hem mühendislik hem de sanat alanında kendini geliştirmesi ve farklı disiplinlerde deneyim kazanması açısından Murat Eken'in kariyerinde dikkate değer bir yere sahip. Bu deneyimlerin ona pek çok farklı bakış açısı ve yetenek kazandırdığı düşünülebilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gotik kız

bulun bakalım....

1. Konular

1. 1.284.223
  2. Mesajlar

1. 1.670.340
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt