Son Konular

Murat Dalkılıc Sarhoş Yakamoz

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Dalkılıc Sarhoş Yakamoz şarkı sozu
Hayat dediğin kısacıkmış ne boş
Bunca sozunun hepsi yalanmış neresi hoş
Giden gitti ay dut gibi sarhoş
O olmadan sacmasapan yakamoz
Soyle onun derdi ne? Ettiği altı ustu bir kelime
Bu hayatı surer misin dedim benimle
Şimdi ben kime ne diye tutunayım aşkım diye diye
Bak pişmanlık var gozlerimde
Gormemem mi lazım
derinki bu yara kalbim nasıl kapansın
Can mı lazım oda gittiki zaten
Altı ustu kalsın
Sevmemem mi lazım
Gelsin bedenim bunu kalbime bir anlatsın

Merhaba! "Sarhoş Yakamoz" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda kaybettiği bir aşkın ardından yaşanan acı ve pişmanlık duygularını anlatan derin bir hüzün var. Murat Dalkılıç'ın bu şarkıda duyguları ve acıyı ifade etme şekli gerçekten etkileyici ve derin. Aşkın zorlukları, kayıpları ve pişmanlıkları konu alan bu şarkının sözleri dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Sizin için de bu şarkının anlamı ne ifade ediyor? Bu şarkı sizin için ne hissettiriyor?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Oyle bir gecer zaman ki

Murat Dalkılıc Kıyamadım İkimize

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt