Son Konular

Murat Dalkılıc Kulah Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Dalkılıc Kulah Şarkı Sozu
Murat Dalkılıc yepyeni şarkısı Kulah'la bizlerleimagesmuratdalkilickulahsarkisi5adad38cda6f6gif
imagesmuratdalkilickulahsarkisi5adad38ded735
Sana bu gonulden cicekler var,
Bana senin ruzgarın gelmiyor
Boşuna yola serilmiş emekler var
Biliyorum kimseye değmiyor
Belki razıyım buna dunden
Belki hic değilim
İnan bi farkı yok guzelim zaten
Ben aynı ben değilim
Sevgimiz yetersiz
Bence bi sure goruşmeyelim
Ayrılık olabilir nedensiz
Onca yalana ilişmeyelim
Bu son sozler imansız
Senle kotuye donuşmeyelim
Belki gemi oluruz limansız
Sonunda kulahı değişmeyelim

Merhaba!
Murat Dalkılıç'ın "Kulah" şarkısının sözleri oldukça derin ve duygusal bir mesaj içeriyor. Şarkıda aşkın karmaşıklığı ve ilişkide yaşanan sorunlar işlenmiş. Şarkının sözlerine bakıldığında, bir ilişkideki aşkın yetersizliği, karşılıklı beklentilerin karşılanamaması ve sonunda ayrılığa gitme kararı gibi konular ele alınıyor.

"Sana bu gönlümden çiçekler var,
Bana senin rüzgarın gelmiyor
Boşuna yola serilmiş emekler var
Biliyorum kimseye değmiyor
Belki razıyım buna düşün
Belki hiç değilim
İnan bir farkı yok güzelim zaten
Ben aynı ben değilim
Sevgimiz yetersiz
Bence bir süre görüşmeyelim
Ayrılık olabilir nedensiz
Onca yalana ilişmeyelim
Bu son sözler imansız
Senle kötüye dönüşmeyelim
Belki gemi oluruz limansız
Sonunda kulahı değişmeyelim"

Bu dizelerde ilişkideki belirsizlik, tereddüt ve ayrılık kararı almanın getirdiği zorluklar vurgulanmış. Murat Dalkılıç'ın duygusal yorumuyla şarkı dinleyenleri etkileyecek bir esere dönüşmüş. Şarkının sözleriyle aynı duyguları yaşayan dinleyiciler için anlamlı ve içsel bir yolculuk sunuyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Grup hepsi Hep bana şarkısı

Gokhan Ozen Daha Erken Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt