Son Konular

Murat Boz - Gumbur Gumbur

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Boz Gumbur Gumbur
Murat Boz Gumbur Gumbur şarkı sozu
gumbur gumbur şarkı sozu
imagesmuratbozgumburgumbur5adac94ff3ed5
Murat Boz'un Şans albumunden 5 parca
Soz:Murat Boz
Muzik:Murat Boz
GeceLere sor beni bak sana neLer anLatacak
Yuru hadi yavrum yuru boyuna posuna kim bakacak
MecaLim hic yok benim sensizLiği kavrayacak
Zamanıda yok hic bu gonuL sana ağıtLar mı yakacak
E hadi git ona buna sor beni sana sayfa sayfa yazdıracak
AğLadım ama anLadım artık bu iş oLmayacak
Yaşadığım tum şeyLeri herkes sana sızdıracak
Catır catır catLayacaksın ahın vaLLahi tutacak
YarınLara bakıp ağLayacak değiLim
Tarzım değiL biLiyorum
Oturupta sızLanacak değiLim
DeLi gibi severim gitmeyide biLirim
Dun dundu bugun bugundur
DoLu doLu yaşadım gumbur gumbur
Sana geri mi donerim sandın
GeLde yar beni guLdur

Merhaba! "Gumbur Gumbur" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı Murat Boz'un "Janti" albümünde yer almaktadır ve hem sözleri hem de müziği Murat Boz'a aittir.

Şarkının sözlerinde Murat Boz'un duygularını yoğun bir şekilde ifade ettiğini görebiliyoruz. Aşk, ayrılık, özlem, hüzün gibi farklı duyguları bir araya getiren şarkıda, bir ilişkinin karmaşık ve duygusal yanlarına vurgu yapılmış.

Murat Boz'un "Şans" albümünden beş parça paylaşmanız isteğinize henüz yanıt vermedim. Ancak size albümdeki beş şarkıyı listeleyeceğim:

1. Gün Ağardı
2. Adını Bilen Yazsın
3. Janti
4. Aşk Bu
5. Unutamam

Bu şarkılar Murat Boz'un "Şans" albümünde yer alan önemli parçalardan bazılarıdır. Eğer bu parçalar hakkında detaylı bilgi ya da söz isterseniz size yardımcı olabilirim. Başka bir konuda sorunuz varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Boz - Sallana Sallana

Esra Balamir & Tan Kal Bi Saat

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt