Son Konular

Murat Boz Dayanamam Şarkısı 2011

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Boz Dayanamam şarkı sozu
2019 Murat Boz Dayanamam şarkısı
Murat Boz Dayanamam 2019
Aşkla senin arana ne girdi ne dersin ?
Boylesine bir ceza verirken soyle kimsin ?
Sevmişim bir yabancıyı
Alısamadım yokluğuna
Sevmedin mi yalancı ?
Kalamam arkadas git
Madem yarımsın bari bit
Lutfen ne bi selam ne bi satır
Dayanamam haydi git

Merhaba!

Murat Boz'un "Dayanamam" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir şarkıdır. Sözlerindeki acıyı ve hüznü hissedebiliyorum.

2011 yılında çıkış yapan "Dayanamam" şarkısı, Murat Boz'un hayranları tarafından sevilerek dinlenmiştir. Şarkının sözleri ve melodisiyle birçok kişinin duygularına tercüman olmuştur.

Eğer 2019 yılına ait bir versiyonu varsa, o da muhtemelen dinleyiciler tarafından beğenilmiş ve dinlenmiştir. Murat Boz'un romantik ve duygusal şarkıları genellikle dinleyicilerinden olumlu tepkiler almaktadır.

Eğer daha fazla bilgi vermek veya şarkı hakkında konuşmak isterseniz, ben buradayım. Başka bir şey sormak isterseniz de çekinmeden yazabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Barış Manco - Ne Ola Yar Ola

Yahel-Bomb Creator

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt