Son Konular

Murat Boz Cepte Para Yok Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Murat Boz Cepte Para Yok Şarkı Sozleri
Bu ara kendime gelemiyorum
İşe guce aklımı veremiyorum
İpin ucu kactı bulamıyorum
An geliyor cıldırıyorum
Aşk hayatım cok karışık
Ama kalbim buna onceden alışık
Benim İcin hala bir ışık
Var mı acaba bilemiyorum
Adam olamadı bir tutunamadı
Yolu bulamadı da kayboldu
Zaman cabuk gecti yakalayamadı
Eş dost hepsi yalan oldu
Şans yok cepte para yok
Ev araba yok, yok Allah yok
Boşver akışına bırak herşeyi
İnceldiği yerden kopsun
Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun
Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun
Şans yok cepte para yok
İnceldiği yerden kopsun

"Cepte Para Yok" şarkısının sözleriyle ilgili olarak şunları söyleyebilirim:

Şarkıda bir kişinin hayatındaki zorlukları ve karmaşayı anlatılıyor. Kişi iş yaşamında zorluk çekiyor, duygusal olarak karışık bir aşk hayatı yaşıyor ve genel olarak kendini kaybolmuş hissediyor. Şarkının sözlerinde, kişinin içsel çatışmaları ve dış etkenlerle mücadelesi vurgulanıyor.

Şarkının nakaratında "Şans yok, cepte para yok, ev araba yok, yok Allah yok" gibi tekrar eden cümlelerle kişinin yaşadığı talihsizlikler ve maddi imkansızlıklar vurgulanıyor. Ancak şarkı, "Boşver akışına bırak her şeyi, inceldiği yerden kopsun" diyerek olumsuzluklara takılmadan hayatı akışına bırakma tavsiyesinde bulunuyor.

Parçanın tekrar eden nakarat kısmı ve keskin bir melodisiyle dikkat çekici bir ritme sahip olduğunu söyleyebilirim. Şanssızlık ve umutsuzluk hissiyatını yansıtan sözlerle dinleyiciye duygusal bir yolculuk vaat ediyor. Murat Boz'un yorumuyla şarkının duygusal etkisi daha da artıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ferhat Gocer Sevmeye Aşığım Şarkısının Sozleri

Athena - Yalan

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt