- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Muhtelif Kurslar nelerdir?
Bu farklı kurumlardan biri olan muhtelif kurslar hem eğitim amaçlı hem de hobi amaçlı kurulabilmektedir….Muhtelif kurs seçeneklerimiz:
- Kişisel gelişim kursları
- Yetenek kursları
- Meslek edindirme ve mesleki gelişim kursları
- Uzaktan öğretim kursları
Sevinç Dershanesi rep nasıl alınır?
Öğrencilerimiz veya velilerimiz, kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile REP sistemine internet üzerinden giriş yaparak kendilerine uygun gün ve saatte, arzu ettikleri öğretmenden etüt randevusu alabilirler. REP randevusu alırken, öğrencinin çalışacağı konuyu ve etüt türünü seçmesi gerekir.
Final Özel öğretim Kursu nedir?
Temel liselere devam edemeyen öğrenciler için ihtiyaç hissettikleri derslerde destek alabilmelerine imkan sağlamak için özel öğretim kursları açılıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine okul dışı zamanlarda destek vermek, hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirmek üzere de etüt merkezleri açılıyor.
MEB kişisel gelişim kursları nedir?
MEB kişisel gelişim kursları nedir?
Kişisel Gelişim Kursu ise Kişisel Gelişim mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, 40 saatlik Kişisel Gelişim Eğitimi sonunda alması öngörülen sertifikadır. (Kurs bitirme belgesidir.)
Sevinç Dershanesi sahibi kim?
Sevinç Dershanesi sahibi kim?
34 yıl önce İstanbul Bakırköy'de büyük kızı 'Sevinç'in adını vererek, kurduğu lise ve üniversite sınavlarına hazırlık dershanesi ile eğitim sektörüne giren Erol Boy, bu kez kızları Sevinç Boy Erşen ve Beren Boy Serpicioğlu ile birlikte Gelecek Nesiller (GEN) Koleji'ni kurdu.
Sevinc Dershanesi kimin?
bir zamanların efsane dershanesi olup, bünyesinde şükran hocayla nagihan ücelehan'ı barındıran dershanedir. soyadını hatırlayamadığım şükran hoca aynı zamanda beşiktaşlı efsane libero gökhan'ın * kayınvalidesidir. 2006 oks sınavında erenköy şubesinden türkiye birincisini çıkaran dershane..
Final kursu kaç TL?
Final Dershanesi Fiyatları: 5000 – 10.000 TL. Sınav Dershanesi Fiyatları: 8000 – 19.000 TL. Açı Dershane Fiyatı: 7000 – 14.000 TL.
Final Dershanesi sınıflar kaç kişilik?
Final Özel Öğretim Kursları Donanımlı, aydınlık ve en fazla 24 kişilik sınıflarda eğitim öğretim çalışmaları sürdürülür. Zengin ve güncel ders araç gereçleriyle eğitim verilmektedir. Sınıflar oluşturulurken mutlak öğrenci başarısı ve koşulsuz veli mutluluğunu sağlamak hedeflenmiştir.