- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Mugler Alien nasıl bir koku?
çok güzel parfüm. sürdüğünde sürekli kendini koklayasın gelir. kış geceleri kullanım için daha uygundur. beyaz tenli kadına daha çok yakışır. şişesi ayrı güzeldir. onlarca parfüm denedim , hatta thierry mugler in en meşhur parfümü angel ı bile kullanıyorum , ama ben böyle tatlı böyle ferah bi koku kullanmadım .
Alien parfüm hangi ülkenin?
Sizi her gün olağanüstü olmaya davet eden gizemli bir parfüm: ALIEN. MUGLER'in bu güçlü parfümünün şişesi adeta kıymetli bir mücevheri ya da değerli kristal bir taşı andırıyor. Alien'in içerisindeki yasemin zambak, Hindistan'da toplanıyor ve IFF koku evi tarafından özenle seçiliyor.
Thierry Mugler Alien içinde ne var?
Notalar: Yasemin zambak: Güneş ışığının mucizevi hali, ruhları uyandıran bir ışık oyunu. Kaşmeran ahşap: Duyuları büyüleyen yoğun, canlı, esrarengiz bir enerji. Beyaz amber: Gücün rahatlatıcı ve huzur veren hissi.
Alien parfüm ne zaman çıktı?
Thierry Mugler – Alien (2005) Modern hayatın olmazsa olmazlarından pazarlama faaliyetleri için parfüm üreticileri çoğu zaman profesyonel stratejiler izlerler.
Alien parfüm orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Orijinal parfümlerde ise hatasız ve düzgün yazılar bulunur. ► Orijinal parfümlerin şişeleri tam anlamıyla hatasızdır. ► Orijinal parfümlerin hem kutusunda hem de şişesinde seri numarası yazmaktadır. Sahte parfümlerde ise sadece kutuda seri numarası yer alabileceği gibi hiç seri numarası yazılmamış olabilir.
Thierry Mugler öldü mü?
23 Ocak 2022Thierry Mugler / Ölüm tarihi
Thierry Mugler kim?
Manfred Thierry Mugler, (d. 21 Aralık 1948, Strasburg – ö. 23 Ocak 2022, Paris) Fransız moda tasarımcısı ve fotoğraf sanatçısı. 1997'den beri tamamı Clarins'e ait olan, Paris merkezli moda ve kozmetik şirketi Thierry Mugler SASın kurucusuydu.
Thierry Mugler kaç yaşında?
Aralarında Lady Gaga, Kim Kardashian, David Bowie ve Beyonce'nin de bulunduğu çok sayıda ünlüyü giydiren moda tasarımcısı Thiery Mugler, hayata veda etti. "Moda ikonu" olarak nitelendirilen Mugler, 73 yaşındaydı.
Big parfüm orjinal mi?
%100 orjinal ürün garantisi.
Thierry Mugler neden oldu?
Fransız moda tasarımcısı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti. Mugler'in ölüm haberi resmi Facebook hesabından duyuruldu. Sözcüsü Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, Mugler'in doğal nedenlerle hayatını kaybettiğini söyledi.
Mugler burnuna ne oldu?
yüzündeki değişiklik geçirdiği bir trafik kazasından sonra burnunun tamamen dağılması sonucu başlamış.
Manfred Thierry Mugler yüzüne ne oldu?
Mugler, 2017'de ise yüzünün parçalanmasına neden olan bir spor salonu kazası geçirdi. Ondan sonra bir kez daha yüzünden operasyon geçirdi.