Son Konular

Mufredat her yil degisir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Müfredat her yıl değişir mi?

Yılmaz, "Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz, yeni hazırlanmış müfredatla eğitime başlayacaklar. Dolayısıyla bu sene ve gelecek sene ve sonraki takip eden sene de değişen müfredattan dolayı TEOG, YGS veya LYS sınavlarında herhangi bir farklılık olmayacaktır" diye konuştu.
Ilkokulda değerler eğitimi hangi derste işlenir?
Yeni müfredatta İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden Fen Bilgisi dersine, müzik dersinden Matematik dersine kadar 15 temel eğitim dersinin içine "Değerler Eğitimi" yerleştirildi.
Müfredat hangi yıl değişti?
2005 yılından itibaren Türkiye'de 4 kez müfredat değişti. Hele hele 2018'deki son müfredat değişikliği yayıncılık sektörünü ekonomik olarak yerle bir etti. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde 2018 yılında 1'den 12'ye kadar bütün müfredatlar aynı anda, 1 günde değişti.

Değerler eğitimi hangi ders?

Bütün dinlerin, inanışların öğrenebileceği bir ders olarak okutulacaktır. Müslümanlık, Hıristiyanlık, Musevilik, Alevilik gibi inançlar öğretilecektir. Kültürel değerler, dini değerler, etik değerler gibi ünitelerle dersin içeriği oluşturulacak.
Lise müfredatı ne zaman değişti?
MEB'in yayımladığı yeni müfredat, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında lise 9. sınıflara uygulandı ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında lise 10, 11 ve 12. sınıflara uygulanacak.
2021 de müfredat değişecek mi?
Geçtiğimiz Mart ayında uzaktan eğitimin başlamasıyla birlikte LGS'de sorumlu olunacak konular sadece yüz yüze eğitimle alınan derslerden olmuştu. Bu sene ise LGS konuları azalmayacak olup, 2021'de öğrenciler tüm müfredattan sorumlu olacak.
Öğretim programları en son ne zaman değişti?
MEB tarafından en son güncellenen 2018 Öğretim Programları, 2017 yılından itiba- ren birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflarda, 2018 öğretim yılında ise okul öncesinden lise son sınıfa kadar tüm sınıflarda uygulamaya konulmuştur.

Aygit yoneticisinden ekran kartini devre disi birakirsak ne olur?

Dil uzerindeki beyaz lekeler nasil gecer?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt