Son Konular

Mudurlerin gorevi nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Müdürlerin görevi nedir?

Müdür; kanun, tüzük, yönetmelik, yönerge, program ve emirlere uygun olarak okulun bütün işlerini düzenlemeye, yürütmeye ve denetlemeye yetkilidir. Müdür, kalite yönetimi anlayışına uygun olarak okulun yönetilmesi, değerlendirilmesi ve geliştirilmesinden sorumludur.

Genel Müdür hangi yetkiye sahiptir?

Genel Müdür, şirketin yasal temsilcisidir ve şirket işletmelerinin yönlendirilmesi ve yönetimin sorumlu kişidir. Şirketin emanet edildiği en yetkili kişidir. Genel Müdür, Yönetim Kurulunun düzenli üyesi olamaz, ancak Yönetim Kurulu üyeleri arasından herhangi birini yerine geçici olarak vekalet edebilir.

Insan kaynakları sisteminden sorumlu müdür?

Insan kaynakları sisteminden sorumlu müdür?
İnsan kaynakları müdürü; bulunduğu şirket veya kuruluşun personel alım süreçlerini denetler. Şirket personeline ilişkin insan kaynakları plan ve prosedürleri geliştirir. İnsan kaynakları departmanının faaliyetlerini organize eder ve eylemlerin kontrolünü sağlar.

Okul baskaninin gorevleri nelerdir?

Madde 9- Başkanın görevleri şunlardır:
- Meclisi temsil etmek.
- Genel Kurulu yönetmek.
- Başkanlık Divanına başkanlık etmek ve Başkanlık Divanının gündemini hazırlamak.
- Meclis ve Başkanlık Divanı kararlarının uygulanmasını takip etmek.
- Meclis ile idare arasındaki ilişkileri koordine etmek.

İnsan kaynakları müdürü kime bağlıdır?

İnsan kaynakları müdürü; çalıştığı kurumdaki insan kaynakları direktörüne bağlı olarak görev yapar, insan kaynakları süreçlerini ve insan kaynakları alanında çalışan personelleri yönetir. Bu görevlerin dışında insan kaynakları müdürü bütçe analizi yapar ve işe alımları yönetir.

İnsan kaynakları ve eğitim müdürü ne iş yapar?

İnsan kaynakları ve eğitim müdürü ne iş yapar?
a) İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürünün Görevleri : (1) Müdürlüğü Başkanlık huzurunda temsil eder. (2) Müdürlüğün yönetiminde tam yetkili ve sorumlu kişidir. (3) Çalışmalarını, yasal olmak kaydıyla yazılı ve sözlü emirlerle yürütür. (5) Müdürlük bünyesindeki personeli arasında yazılı ve sözlü görev dağılımı yapar.

Müdürlerin görevi genel olarak, kurumun belirlenmiş hedeflerine ulaşılması için gerekli adımları atmak, organizasyonun işleyişini düzenlemek, koordinasyon sağlamak ve gerektiğinde kararlar alarak yönlendirmek şeklinde özetlenebilir. Kanun, tüzük, yönetmelik ve kurum içi prosedürlere uygun olarak faaliyetleri planlamak ve yürütmek müdürlerin sorumlulukları arasındadır.

Genel Müdür ise şirketin en üst yöneticisi ve yasal temsilcisidir. Şirketin genel işleyişinden ve stratejik yönlendirmesinden sorumlu olan Genel Müdür, şirketin en yetkili kişisidir ve şirketin ana karar alıcısı konumundadır.

İnsan Kaynakları Müdürü ise kurumun insan kaynakları yönetiminden sorumlu kişidir. Personel alımı süreçlerini denetler, insan kaynakları plan ve prosedürlerini oluşturur ve departmanın faaliyetlerini organize eder. Ayrıca, bütçe analizi yapar, işe alımları yönetir ve insan kaynakları alanında çalışan personelleri yönetir.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü ise kurumdaki insan kaynakları yönetimi ile eğitim süreçlerinden sorumlu olan kişidir. Yapılan işlerin Başkanlık huzurunda temsili, müdürlüğün yönetiminde yetkili olma, personel arasında görev dağıtımının yapılması gibi sorumlulukları bulunmaktadır. Müdür, kurumun insan kaynakları politikalarını uygular ve eğitim faaliyetlerinin planlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesinden sorumludur.

Uygulama ici onizleme ne?

Insan kaynaklari uzmani ne yapar?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt