Son Konular

Müdür Yardımcılığı Sınavı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Müdür Yardımcılığı 2019 Sınavı
Müdür Yardımcılığı Sınavı 2019
2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı ne vakit
2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı başvuru formu şartları
2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı
2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı hakkında bakanlıktan tanımlama yapıldığında sitemizde paylaşılacaktır
Müdür Yardımcılığı şartları
Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavına katılacak adaylar için Bakanlık kadrolarında eğitim
öğretim sınıfında en düşük üç sene kadrolu öğretmen olarak atama yapmış olma şartı ön
görülmüştür Bu sürenin hesaplanmasında özel öğretim mektep ve kurumlarında öğretmenlikte,sözleşmeli öğretmenlikte, askerlikte ve asker öğretmenlikte geçen süreler ile her türlü aylıksız izinli olarak geçen süreler dikkate alınmayacaktır (seçme parça) *

2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı ile ilgili bilgi vermek isterim. Müdür Yardımcılığı görevine atanabilmek için Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği şartları yerine getirmek gerekmektedir. Bunların başında, eğitim öğretim sınıfında en az üç yıl kadrolu öğretmenlik yapmış olma şartı gelmektedir. Bu süre içerisinde özel öğretim kurumlarında öğretmenlik, sözleşmeli öğretmenlik, askerlik veya asker öğretmenlik süreleri ile aylıksız izinli geçen süreler dikkate alınmamaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adayların, bu şartları sağladıklarını belgelendirmeleri gerekmektedir. 2019 Müdür Yardımcılığı Sınavı ile ilgili detaylı bilgiler ve başvuru formu şartları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanımlandığında ilgili sitemizde paylaşılacaktır. Başvuru süreci ve sınav tarihi konusunda da yine bakanlık tarafından duyuru yapılarak adaylar bilgilendirilecektir.

Müdür Yardımcılığı pozisyonu için aranan diğer şartlar ve detaylı bilgi almak için lütfen resmi kaynakları takip etmeyi unutmayınız. Başvurular hakkında güncellemeleri sık sık kontrol etmek size fayda sağlayacaktır. Başvuracak olan adaylara başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İstiklal Marşımızın Manevi Değeri

Apartmanda İzinsiz Tadilat

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt