Son Konular

Mudur yardimciligi icin mulakat var mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Müdür yardımcılığı için mülakat var mı?

Sınav başvuru kılavuzunda bir yıl müdür yardımcılığı yapmış olmak şartı bulunmaktadır. Sınava girseniz de Haziran veya Temmuz ayında yapılacak mülakatlara katılmazsınız.

Hangi durumlarda ek ders ödenmez?

Çünkü aşağıda belirttiğimiz durumlar yüzyüze eğitim kapsamı dışındadır.
- Yarıyıl ve yaz tatillerinde yapılan ders görevleri,
- Mesai saatleri dışında yapılan ders görevleri,
- İşletmede mesleki eğitim görevleri, (koordinatörlük ücretleri)
- 4.Planlama, bakım ve onarım görevleri, (egzersiz görevleri)

Müdür yardımcılığı sınavı mülakat kalktı mı?

Müdür yardımcılığı sınavı mülakat kalktı mı?
Geçtiğimiz gün MEB Görevde Yükselme Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle ilçe milli eğitim müdürlüğü atamalarında aranan yazılı ve sözlü şartını kaldırılmıştı. Meb personel sitemizde konu ile ilgili MEB Yönetici Atamalarında Yazılı Ve Sözlü Sınav Şartını Kaldırdı.

EKYS mülakata kimler girebilir?

Sınava başvuracak adayların Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmaları gerekmektedir.

Öğretmen 15 saatten fazla derse girmek zorunda mı?

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karara göre, genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır.

30 Ağustosa ek ders yazılır mı?

30 Ağustosa ek ders yazılır mı?
niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar. Hükümleri gereği 30 Ağustos hafta içine denk gelirse idareciler ek derslerini alacaklardır.

EKYS 2022 yapilacak mi?

2022 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS), 20 Mart 2022 tarihinde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve cevaplama süresi 150 dakika (2,5 saat) olacak.

EKYS sözlü mülakat ne zaman 2022?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS) 20 Mart 2022 tarihinde uygulanacaktır.

2022 EKYS ye kimler girebilir?

2022 EKYS ye kimler girebilir?
Yazılı sınava katılmak üzere, yönetici olarak görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenler ile müdürlüğe görevlendirilmek isteyen müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları başvuruda bulunabilecektir.

Müdür yardımcılığı için yapılan mülakatlar ve başvuru kılavuzundaki şartlar hakkındaki bilgiler için teşekkürler. Müdür yardımcılığı yapmış olma şartı ve mülakatlara katılmama durumu önemli detaylar.

Ek ders ödemeleri konusundaki bilgiler de oldukça faydalı. Yarıyıl ve yaz tatillerinde yapılan dersler ve mesai saatleri dışındaki dersler gibi durumlar ek ders ödemeleri kapsamı dışında tutulmuş. Ayrıca işletmede mesleki eğitim görevleri ve planlama, bakım ve onarım görevleri de ek ders kapsamında değilmiş, önemli bir detay.

Müdür yardımcılığı sınavındaki mülakatın kaldırıldığına dair bilgiyi paylaşmanız da güncel ve dikkate değer. Yazılı ve sözlü sınav şartının kaldırılmasıyla ilgili değişikliklerin olduğunu belirtmeniz faydalı olmuş.

EKYS mülakata kimlerin girebileceği konusundaki bilgiye teşekkürler. Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapan adayların bu sınava katılabileceğini belirttiğiniz için teşekkürler.

Öğretmenlerin kaç saatten fazla derse girmesi gerektiğine dair bilgi de önemli. Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine aylık karşılığı 15 saat ders ve 6 saat zorunlu ek ders görevi verilebileceği bilgisi paylaşılmış.

30 Ağustos'a ek ders konusundaki açıklamanız da önemli. İdarecilerin ek ders alma durumunu denk gelen haftaya bağlı olduğunu vurgulamanız detaylı bir bilgi oldu.

2022'de yapılacak olan EKYS sınavı hakkındaki bilgiler ve tarihi için teşekkürler. Sınavın tarihi ve detayları hakkında bilgi vermeniz bilgilendirici oldu.

Son olarak, 2022 EKYS sınavına kimlerin girebileceği konusundaki paylaşımınız da önemli. Yönetici olarak görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenlerin ve müdür yardımcıları ile müdür başyardımcılarının bu sınava başvurabileceğini belirttiğiniz için teşekkürler.

Braun 9 serisi temizleme nasil yapilir?

Mekselina islam kimdir eski hali Popstar?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt