Modoratör
Efsanevi Üye
Müdür odasındaki pano ne işe yarar?
içe gömülü dügmeleri olan arkası yüksek bu kahverengi koltuklar "ben devletim adamı oyarım" mesajını karşıdakinin gözüne sokmak amacıyla özel olarak üretilmiştir.
Makam odası kapı neden deri kaplama?
Bu deri pano garip bir şekilde baklava dilimi biçimi verilerek kabartılır ve makam sahibinin daha heybetli görünmesi sağlanır. Bu deri üstüne yapılmış ve baklava dilim şekli makama giriş kapısına da koymak gerekebilir. Makam girişi iki kapıdan oluşmalıdır.
Makam panosu nedir?
Makam panosu nedir?
Pano, isim üzerine bildiri, açıklama veya tanıtma kâğıtları tutturmak için hazırlanmış levhalara pano denir. Makam Panosu ise resmi kurum ve kuruluşlarda görev alan veya ofislerde belli bir makam sahibi kişilerin çalışma masalarının hemen arkasında bulunır.
Görsel Yönetim nedir?
Görsel Yönetim nedir?
Görsel yönetim, bilginin doğru ve etkin akmasını sağlayan yöntemler bütünüdür. Gerçekleşen performansın izlenmesi ve sahada (sıcak) yönetim için de en büyük yardımcı araçlardan biridir. Görselleştirme bir işletme içinde, okumak veya aramak için zaman kaybetmektense, bir bakışta anlamayı temel esas olarak kabul eder.
Makam odası düzeni nasıl olmalı?
Makam sahibinin gözü odanın tamamına hakim ve kapıyı hem önden hem de yandan kontrol edebilmelidir. Makam odası dekorasyon renkleri seçilirken renk ve çeşitlilik yönünden fazla abartıya kaçılmadan ve makam sahibini misafirlerini otururken ve çalışırken yormamalıdır.
Yalın Görsel yönetim nedir?
Bir işletme içinde o işletmenin başarı performansına yön veren tüm göstergelerin (KPI-Key Performance Indicator) bir arada bulunduğu ve bu göstergelerin mümkün olan en görsel, en yalın şekilde ve yeterli şeffaflıkla ilgili kişiler ile paylaşıldığı yönetim tarzına verilen addır.
Patron odası nasıl olmalı?
Patron odası nasıl olmalı?
Patron koltuğu, misafir koltuklarından daha yüksek olmalıdır. Yönetici koltuğu spor modellerden seçilmemeli, ağır deri koltuklar tercih edilmeli. Konuk koltuğundan daha yüksek ve daha ihtişamlı gözüken patron koltuğunun karşısında, gelen ziyaretçiler patronun üstünlüğünü kabul edecekler.
Mieruka ne demek?
Mieruka ne demek?
Japonca Mieruka (görsel yönetim) sözü biz yalın uygulayıcıların kullandığı en güçlü araçlardan birini temsil etmektedir.
Ofis tasarımı nasıl olmalı?
Verimli, huzurlu ve mutlu bir ofis için 14 tasarım ipucu
- 1- Sandalyeler. Kaydet. Ofis.
- 2- Çalışma masaları Kaydet.
- 3- Düzen. Kaydet.
- 4- İyi bir ışıklandırma sistemi. Kaydet.
- 5- Manzaraya açık geniş pencereler. Kaydet.
- 6- Farklı ve iç içe çalışma alanları Kaydet.
- 7- Hareket alanları Kaydet.
- 8- Ortak çalışma bölgeleri. Kaydet.