- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Motosiklet üretim tarihi nerede yazar?
Motosiklet Lastiğinin Üretim Yılını Nasıl Öğrenirim? Üzerinde basılı olarak bulunur. Dört rakamlı bir koddur. İlk iki rakam üretim haftasını, son iki rakam üretim yılını gösterir.
EN 500 nasıl?
en 500 bir chopper için oldukça süratli ve dayanıklıdır. şehir içinde hafif ve seri bir motosiklet arayanlar için oldukça uygundur. tahrik sistemi ise kayışlı olduğundan zincir bakımı gibi bir sorunu da yoktur. cok yakıyor meret, servet düşmanı, bir chopper olarak kucuk ebatları var.
Motorun kaç model olduğunu nasıl anlarız?
Bildigim kadari ile sasi numarasinin 10. rakami motorun kac yilinda uretildigini gosterir, ama emin degilim bi arastir. Motoru bayiden aldığınız da size verilecek belgeler de gerekli bilgiler zaten yazar. Ruhsatta o belgelerdeki bilgilere göre düzenlenir.
Motosiklet Lastiği nasıl okunur?
Lastik Nasıl Okunur?
- Lastik markasının ismini gösterir.
- 2. Lastiğin kuşak yapısını gösterir, bu lastik radyaldir.
- 3. Lastiğin dönüş yönü oku ile birlikte arka lastik olduğunu gösterir.
- Lastiğin ölçüsünü gösterir.
- 5. M/C lastiğin motosiklet için üretilmiş olduğunu gösterir.
- Lastiğin sırt deseninin ismidir.
Motorun şasesi yamuk olduğu nasıl anlaşılır?
Deposu hafif çökükse, ön kafa değişmişse,ön amortisörlerde hafif çizikler varsa, bir de 100 km/h yi geçince sallama yapıyorsa şasi ölmüş demektir. Bunlar yoksa bir sorun yok rahat ol.
Motorun şasesi nerede yazar?
Genellikle sürücü tarafında ön camın sol altında veya yine sürücü tarafı kapısının iç kısmında plakalar ya da etiket üzerine yazılı hâlde bulunan araç şasi numarası, motosikletin farklı noktalarında da yer alabilir. Araç şasi numarası, sele altında ya da motor üzerinde de yazıyor olabilir.
KLE 500