- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Motorlu araçlar Bölümü ne iş yapar?
Bu alandaki mesleklerden mezun olanlar, motorlu araç imalatı yapan fabrikalarda, motorlu araç bakım ve onarımı yapan yetkili ve özel servislerde, kamuya ait araç bakım ve onarım atölyelerinde ve motorlu araçlar sektörü ile ilgili çeşitli işletmelerde iş bulabilirler ya da kendi işlerini kurabilirler.
Motor bölümü hangi lisede?
MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI – Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.
Motorlu araçlar Teknolojisi Alanı dalları nelerdir?
Motorlu araçlar Teknolojisi Alanı dalları nelerdir?
Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Çerçeve Öğretim Programı'nda;
- Otomotiv elektromekanik,
- Otomotiv gövde,
- Otomotiv boya,
- İş makineleri dalları yer almaktadır.
Otomobil Teknisyeni Nasıl Olunur?
Otomobil Teknisyeni Nasıl Olunur?
Otomotiv teknikeri olmak isteyen kişilerin, üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren Otomotiv Teknolojisi ön lisans programını tamamlaması gerekir. Öte yandan mekanik ya da elektronik gibi sektörün farklı alanlarında çalışacak olan otomotiv teknikerlerinin bazı sertifika programlarına katılması gerekir.
Motorlu araçlar teknolojisi önü açık mı?
tüvtürk araç muayenede de tekniker olarak çalışırlar. günümüz teknolojisinin de ilerlemesi ile birlikte otomotiv sektörü gayet önü açık. Otomotiv teknolojisi mezunu arkadaşlarımız genel anlamıyla satış sonrası hizmetlerde çalışma imkanı bulacaklardır.
Motor bölümü mezunları ne kadar maaş alır?
2022 Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni Maaşları Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni maaşı ortalama aylık 6376,5 _TL'dir. En düşük Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 8500 _TL'dir.
Lise motor bölümü mezunu ne iş yapar?
Lise motor bölümü mezunu ne iş yapar?
Motor teknikerleri genellikle uzmanlık alanlarına göre üretim, bakım ya da geliştirme alanında görev alırlar. Motor teknikerlerinin otomotiv, uçak ya da elektrik motoru üzerine uzmanlaşabilmeleri mümkündür.
Lise metal Bölümü Nedir?
Lise metal Bölümü Nedir?
Metal teknolojisi; metal ve metal alaşımlarının sıcak ve soğuk olarak şekillendirildiği, çeşitli metallere ısıl işlemlerin uygulandığı, metallere değişik konumlarda kaynak, perçin ve cıvata ile birleştirmelerin yapıldığı, metal mobilya ve doğrama, metal süsleme ve çelik konstrüksiyon işlerinin yapıldığı bir alandır.
Motorlu araçlar teknolojisi lise mezunu ne iş yapar?
Motor teknikeri, motorin, benzin ya da elektrik ile çalışan motorların üretim, bakım ve geliştirme süreçlerinde çalışan kişidir. Motor teknikerleri genellikle makine, elektrik ya da uçak mühendisleri ile beraber çalışır ve onların taleplerine göre hareket ederler.