- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Motor kaç km olmalı?
Modeline ve markasına göre değişir ancak illa rakam isterseniz 15-30 bin arası ikinci el alınabilir . Kalite üreten markalarda bakımlı ise 50 bin bile normaldir ama gerek yok 10-20 bin varken… Kalite üreten markalarda bakımlı ise 50 bin bile normaldir ama gerek yok 10-20 bin varken…
0 motor alırken nelere dikkat edilmeli?
Sıfır Motosiklet Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
- İlk Olarak Gidon ve Aynalara Bakın. Sıfır motosiklet alırken öncelikle gidon ve aynaları kontrol etmelisiniz.
- Mutlaka Manetleri Kontrol Edin. Gidon ve aynalardan sonra da motosikletin manetlerini kontrol etmeyi atlamayın.
Motosikletin iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Motosikletin iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Motosikletin zincirinin yeteri kadar gergin, yağlı ve passız olması gerekir. Ayrıca zincirlerin sabit bir çizgide dişliler arasında uzanması da büyük önem taşır. Eğer zincirin bir üste bir alta girdiği ve düz bir çizgide gitmediği görülüyorsa, zincirin değişim zamanı geldiği anlaşılabilir.
Bir motorun ömrü kaç km?
Bir motorun ömrü kaç km?
Benzinli motorlu araçların motor ömürleri dizel motorlara göre biraz daha uzun olsa da, gerekli bakım yapıldıysa aralarında çok fazla fark yoktur. Doğru kullanıldığında, benzinli araçlar 500.000 ila 600.000 kilometre yol kat edebilir.
Motor satın almak için ne gerekli?
Ruhsat veya kayıp olması durumunda geçici tescil belgesi.
Motor satışı nasıl yapılır?
1 –- Satıcı motosikletin ruhsatını yanına alarak vergi dairesine (taşıtlar vergi dairesi) gidip motosiklet için aracın borcu olmadığına dair belge (temiz kağıdı) alır. 2 –- Satıcı ile alıcı beraber notere gidip motosikletin devri (noter satışı) işlemi yaptırılır, motosikletin bedeli satıcıya ödenir.
Scooter motor ömrü kaç km?
Scooter motor ömrü kaç km?
mondial 150 hs scooter kullandım. İlk motorum du. Servise sormuştum motor ömrü konusunu.20000 km sorunsuz kullanmıştım ve servise sorduğumda 25-30000 km gibi demişti.