Son Konular

Mostafa Zamani Fotoğrafları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Üniversite eğitiminden sonra küçük rollerle televizyon dizilerinde rol aldıktan sonradan ilk filmi olan Hz Yusuf'ta oynamıştır
HzYusuf dizisinden önce Mostafa Zamani kimdi?
Diziden önce yöneticiydim 7 yıl önce oyunculuğa başladım
Oyunculuğa nasıl başladın?
HzYusuf elemelerinde Resmim Film editörüne gösterilmiş ve yayımcı beni seçmiş
Aktör olma isteğiniz var mıydı?
Evet,aktör olmayı fazla istiyordum ve Allah bana HzYusuf dizisinde rol almayı kaderime yazdı
*

Mostafa Zamani'nin oyunculuk kariyerine başlamadan önce yöneticilik yaptığını ve 7 yıl önce oyunculuğa adım attığını belirtmişsiniz. Oyunculuğa başlama sürecinde Hz Yusuf dizisiyle ilgili bir detay da vermişsiniz. Mostafa Zamani'nin oyunculuğa başlama hikayesi oldukça ilginç ve kaderin etkileyici bir rol oynadığı anlaşılıyor. Kendisi için Hz Yusuf dizisi başlangıç noktası olmuş olabilir, ancak yetenekleri ve performansı sayesinde daha büyük projelerde yer alarak kariyerini önemli bir noktaya taşımış gibi görünüyor. Güzel bir denk gelişme ve başarı hikayesi diyebiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tuna Velibaşoğlu biyografisi, resimleri

Laguna Seca Mustang

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt