Editör
Efsanevi Üye
Montelukast tablet nedir?
Film kaplı tablet. Pembe renkli, oblong, bikonveks, çentiksiz baskısız film kaplı tablettir. Alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir. montelukast).
Sinmont Niçin Kullanılır?
Sinmont Niçin Kullanılır?
SİNMONT alerjik rinit belirtilerinin (hapşırık, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve kaşıntısı) kontrolüne yardımcı olmak amacıyla kullanılır. SİNMONT, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır.
Luxat ilaci nedir?
Luxat ilaci nedir?
LUXAT 15 yaş ve üzeri hastalarda persistan astım tedavisi (gündüz ve gece semptomlarının önlenmesi, aspirine duyarlı astım hastalarının tedavisi ve egzersizin yol açtığı bronkokonstriksiyonun önlenmesi) için endikedir.
Luxat ne demektir?
LUXAT lökotrienler adı verilen maddeleri engelleyen bir lökotrien alıcısı (reseptör) antagonistidir (karşıt etki gösteren). Lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştirir ve alerjik nezleyi iyileştirir. LUXAT steroid (kolesterolle ilişkili, yağ yapıda bir organik bileşik) değildir.
Sinmont nasıl kullanılır?
Sinmont nasıl kullanılır?
3. SİNMONT nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar: Ergen ve erişkin astım hastaları (15yaş ve üzeri): SİNMONT 'u günde 1 kez akşamları alın.
Airfix 10 mg tablet ne işe yarar?
Airfix 10 mg tablet ne işe yarar?
AİRFİX 10 mg film tablet sarı, dairesel, bikonvekstir. Her bir film tablet 10 mg montelukast içerir. AİRFİX lökotrienler adı verilen maddeleri engelleyen bir lökotrien alıcısı (reseptör) antagonistidir (karşıt etki gösteren). Lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştirir ve alerjik nezleyi iyileştirir.
Alecast ne işe yarar?
ALECAST 15 yaş ve üzeri hastalarda persistan astım tedavisi (gündüz ve gece semptomlarının önlenmesi, aspirine duyarlı astım hastalarının tedavisi ve egzersizin yol açtığı bronkokonstriksiyonun önlenmesi) için endikedir.