Son Konular

Montaigne Kimdir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Montaigne Kimdir Hayatı
Montaigne Biyografisi
Montaigne 28 Şubat 1533 doğumlu 16 asır Fransız test yazarıdır
Montaigne 28 Şubat 1533'te Bordeaux'da doğdu Montaigne Ailesi onun iyi bir eğitim almasını sağladı Eğitim süresince Yunan ve Latin edebiyatını öğrendi Bir zaman bulunduğu yörede Belediye Başkanlığı görevini üstlendi Ailesinden kalan geniş bir malikanede günlerini kitaplarıyla ve yazılarıyla geçirdi Montaigne Bu çalışmaların sonucu olarak ünlü Denemeler adlı kitabı oluştu Montaigne, Denemelerinde öncelikle insan sevgisi elde etmek üzere iyimserlik, dayanışma, hür ve okuma alışkanlığı üstüne çok eşsiz yazılar kaleme aldı Bu yazıları herkesin anlayabileceği sade bir anlatımla okura ulaştırdı
*

Michel de Montaigne 16. yüzyıl Fransız deneme yazarıdır. 28 Şubat 1533 tarihinde Bordeaux'da doğmuştur. Montaigne, ailesi tarafından iyi bir eğitim almış ve eğitimi sırasında Yunan ve Latin edebiyatıyla ilgilenmiştir. Bir süre Bordeaux'da Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştür. Ailesinden kalan geniş malikanesinde kitaplarla ve yazılarıyla vakit geçirmiştir. Montaigne'nin en ünlü eseri olan "Denemeler" adlı kitabı bu dönemde ortaya çıkmıştır. Denemelerinde insan sevgisi, iyimserlik, dayanışma, özgürlük ve okuma alışkanlığı gibi konuları ele almıştır. Montaigne, eserlerinde karmaşık konuları basit ve anlaşılır bir dil ile okuyucuya aktarmaya özen göstermiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Elementler Ve Kullanım Alanları

Seçim Nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt